Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.046
  • Stadion: Cwaniaki Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12037
Cwaniaki Błękitni Kalinowiec
5 liga Tactiek 352_kikokar
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
33 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.3 gemiddelde waardering 44.6
excellent Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen solid


3e minuut.
Havukainen rent richting de bal. Plăvoi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Havukainen raakt geblesseerd tijdens het duel. Snellman zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Błękitni Kalinowiec 1:0

9e minuut.
Popara is nu in balbezit. Draszba verovert de bal door een tackle van achteren. Draszba met een sublieme pass. Sivecas rent richting de bal. Sivecas schiet op doel. Dybowski bokst de bal weg. Plăvoi speelt de bal door. Draszba met een sublieme pass. Havukainen speelt de bal door. Sivecas is nu in balbezit. Sivecas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Błękitni Kalinowiec 2:0

11e minuut.
Draszba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popara. Draszba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Snellman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sivecas is nu in balbezit. Sivecas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Błękitni Kalinowiec 3:0

12e minuut.
Klungelig pakt Borimirov de bal. Borimirov geeft een lange en hoge pass. Draszba kopt de bal weg. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivecas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Popielak geeft de bal voor. Draszba kopt de bal weg. Sivecas is nu in balbezit. Sivecas haalt uit met een fantastische trap. Dybowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Błękitni Kalinowiec 4:0

24e minuut.
Alfaro speelt de bal door. Mirumyan heeft problemen om de bal te vangen. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivecas schiet op doel. Dybowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Błękitni Kalinowiec 5:0

29e minuut.
Alfaro geeft de bal voor. Wiater speelt de bal door. Alfaro heeft problemen om de bal te vangen. Alfaro geeft de bal voor. Wiater heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Draszba met de inworp. Snellman probeert naar een medespeler te passen. Sivecas rent richting de bal. Sivecas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Popara de bal onder controle te krijgen. Snellman geeft een hoge lob. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivecas draait met de bal, schiet en ... Dybowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Błękitni Kalinowiec 6:0

36e minuut.
Plăvoi verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popielak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarney is nu in balbezit. Sarney geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Adışanlı onderschept slim de pass. Adışanlı geeft een hoge lob. Tyszkiewicz kopt de bal weg. Sivecas probeert de bal met de borst te controleren. Sivecas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sivecas passt de bal in één keer door. Draszba met een sublieme pass. Havukainen rent richting de bal. Sivecas rent richting de bal. Sivecas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Draszba bereikt de bal nog maar net als eerste. Draszba haalt uit met een fantastische trap. Dybowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Plăvoi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Błękitni Kalinowiec 7:0

42e minuut.
Snellman met een sublieme pass. Sarney rent richting de bal. Sarney passt de bal met de wreef. Sivecas is nu in balbezit. Sivecas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Błękitni Kalinowiec 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cwaniaki 33%, Błękitni Kalinowiec 67%.
Cwaniaki - Błękitni Kalinowiec 8:0

47e minuut.
Sarney met een sublieme pass. Sivecas rent richting de bal. Hájný begaat een overtreding. Hájný krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz passt de bal met de wreef. Draszba probeert naar een medespeler te passen. Sivecas rent richting de bal. Sivecas haalt uit met een fantastische trap. Dybowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Stalewski rent richting de bal. Szuba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stalewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szuba met een sublieme pass. Wiater zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sivecas springt en kopt de bal. Dybowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Azalmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Draszba bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara begaat een overtreding. Popara krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Draszba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tyszkiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Feig de bal. Sivecas is nu in balbezit. Sivecas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cwaniaki - Błękitni Kalinowiec 9:0

52e minuut.
Popielak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Snellman is nu in balbezit. Havukainen probeert naar een medespeler te passen. Sivecas is nu in balbezit. Sivecas draait met de bal, schiet en ... Dybowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro met een sublieme pass. Hájný rent richting de bal. Sivecas onderschept slim de pass. Sivecas schiet op doel. Dybowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Mirumyan is nu in balbezit. Popielak onderschept slim de pass. Popielak probeert naar een medespeler te passen. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivecas haalt uit met een fantastische trap. Dybowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Stalewski rent richting de bal. Stalewski geeft een hoge lob. Plăvoi is nu in balbezit. Sivecas verovert de bal door een tackle van achteren. Sivecas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Havukainen passt de bal in één keer door. Draszba bereikt de bal nog maar net als eerste. Draszba geeft een hoge lob. Sivecas is nu in balbezit. Sivecas draait met de bal, schiet en ... Dybowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Snellman verovert de bal door een tackle van achteren. Snellman passt de bal zonder na te denken. Draszba rent richting de bal. Draszba draait met de bal, schiet en ... Dybowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Draszba geeft een lange en hoge pass. Dybowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Inworp. Pol komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Daar is Alfaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havukainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Havukainen passt de bal met de wreef. Sivecas rent richting de bal. Sivecas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dybowski speelt de bal door. Snellman met een sublieme pass. Havukainen geeft een hoge lob. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivecas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Klungelig pakt Stalewski de bal. Stalewski met een sublieme pass. Havukainen speelt de bal door. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivecas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Snellman bereikt de bal nog maar net als eerste. Snellman passt de bal zonder na te denken. Sivecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarney rent richting de bal. Sarney schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cwaniaki 24%, Błękitni Kalinowiec 76%.
Cwaniaki - Błękitni Kalinowiec 9:0