Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona92 LKS Szumy
odwarzna Tactiek taktyka
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
53.8 gemiddelde waardering 48.4
solid Schieten good
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


29e minuut.
Kochowski geeft een hoge lob. Nonchev probeert naar een medespeler te passen. Lara met een sublieme pass. Calligaro rent richting de bal. Calligaro draait met de bal, schiet en ... Bandeira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Duprat is nu in balbezit. Degradi onderschept slim de pass. Degradi passt de bal zonder na te denken. Covei is nu in balbezit. Covei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona92 50%, LKS Szumy 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Barcelona92 - LKS Szumy 0:0

46e minuut.
Nam Trung komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Chauhan rent richting de bal. Chauhan geeft de bal voor. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligaro is nu in balbezit. Calligaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Nam Trung probeert naar een medespeler te passen. Covei is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nonchev. Nonchev krijgt een gele kaart. Covei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matecki komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Vellutini bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Miclea zijn tegenspeler op de grond. Vellutini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vellutini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Covei is nu in balbezit. Covei probeert naar een medespeler te passen. Degradi rent richting de bal. Degradi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Degradi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Orczykowski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Degradi passt de bal zonder na te denken. Orczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczykowski passt de bal met de wreef. Degradi rent richting de bal. Degradi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona92 39%, LKS Szumy 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Barcelona92 - LKS Szumy 0:0