Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.048
  • Stadion: AC Sękowo Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6900
AC Sękowo FC FAWORYCI
taktyka1 Tactiek 3-5-2
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 61.9
matig Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


1e minuut.
El Rabee kopt de bal weg. Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski passt de bal zonder na te denken. Eroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eroğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Golub`ev rent richting de bal. Golub`ev passt de bal in één keer door. Mederski met een sublieme pass. Güneyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneyer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Frondizi onderschept slim de pass. Avilés rent richting de bal. Avilés passt de bal zonder na te denken. Güneyer rent richting de bal. Güneyer haalt uit met een fantastische trap. Piłkarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Mederski speelt de bal door. Eroğlu is nu in balbezit. Eroğlu geeft de bal voor. Güneyer maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Car geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eroğlu met een snelle inworp. El Rabee is nu in balbezit. El Rabee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sękowo - FC FAWORYCI 0:1

25e minuut.
Taşçıoğlu geeft de bal voor. Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski passt de bal met de wreef. Güneyer is nu in balbezit. Güneyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sękowo - FC FAWORYCI 0:2

29e minuut.
Aknai kopt de bal weg. Mederski is nu in balbezit. Mederski passt de bal zonder na te denken. El Rabee rent richting de bal. El Rabee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sękowo - FC FAWORYCI 0:3

30e minuut.
Coteron met een sublieme pass. Witczyk is nu in balbezit. Witczyk passt de bal met de wreef. Mederski is nu in balbezit. Mederski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Avilés is nu in balbezit. Avilés probeert naar een medespeler te passen. Mederski speelt de bal door. Güneyer rent richting de bal. Güneyer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
El Rabee is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piroddu. El Rabee is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Golub`ev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Güneyer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. El Rabee rent richting de bal. El Rabee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sękowo - FC FAWORYCI 0:4

39e minuut.
Brunat speelt de bal door. Eroğlu rent richting de bal. Eroğlu speelt de bal door. El Rabee is nu in balbezit. El Rabee schiet op doel. Piłkarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Taşçıoğlu geeft de bal voor. Mederski kopt de bal weg. Güneyer is nu in balbezit. Güneyer haalt uit met een fantastische trap. Piłkarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sękowo - FC FAWORYCI 0:5

43e minuut.
Mederski met een sublieme pass. Avilés bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilés speelt de bal door. Klungelig pakt Güneyer de bal. Güneyer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mederski verovert de bal door een tackle van achteren. Mederski probeert naar een medespeler te passen. Güneyer probeert naar een medespeler te passen. El Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rabee schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sękowo 75%, FC FAWORYCI 25%.
AC Sękowo - FC FAWORYCI 0:5

49e minuut.
Piroddu geeft een lange en hoge pass. Taşçıoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Eroğlu de bal. Eroğlu geeft een lange en hoge pass. Güneyer krijgt zijn hoofd ertegen. Piłkarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. El Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rabee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sękowo - FC FAWORYCI 0:6

55e minuut.
Güneyer rent richting de bal. Avilés rent richting de bal. Avilés passt de bal zonder na te denken. Mederski is nu in balbezit. Mederski geeft een lange en hoge pass. Paal! El Rabee is nu in balbezit. El Rabee schiet op doel. Piłkarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Kochan verovert de bal door een tackle van achteren. Kochan speelt de bal door. Golub`ev probeert naar een medespeler te passen. El Rabee is nu in balbezit. El Rabee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sękowo - FC FAWORYCI 0:7

69e minuut.
Frondizi kopt de bal weg. Avilés is nu in balbezit. Güneyer geeft een lange en hoge pass. Mederski is nu in balbezit. Mederski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Karaboya kopt de bal weg. Avilés met een sublieme pass. Klungelig pakt Güneyer de bal. Güneyer draait met de bal, schiet en ... Piłkarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sękowo - FC FAWORYCI 0:8

76e minuut.
Piroddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilés verovert de bal door een tackle van achteren. Avilés probeert naar een medespeler te passen. Güneyer is nu in balbezit. Güneyer schiet op doel. Piłkarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Taşçıoğlu kopt de bal weg. Badaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frondizi probeert naar een medespeler te passen. Güneyer is nu in balbezit. Güneyer haalt uit met een fantastische trap. Piłkarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Coteron kopt de bal weg. Avilés bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilés passt de bal met de wreef. Daar is Güneyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneyer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Güneyer onderschept slim de pass. Avilés geeft een lange en hoge pass. El Rabee is nu in balbezit. El Rabee schiet op doel. Güneyer krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Mederski rent richting de bal. Mederski passt de bal in één keer door. El Rabee heeft problemen om de bal te vangen. El Rabee draait met de bal, schiet en ... Piłkarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sękowo - FC FAWORYCI 0:9

85e minuut.
Fivozinsky passt de bal met de wreef. Mederski heeft problemen om de bal te vangen. Mederski probeert naar een medespeler te passen. Güneyer rent richting de bal. Güneyer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Karaboya probeert de bal aan de voet te houden. Piłkarski speelt de bal door. Eroğlu kopt de bal weg. Daar is El Rabee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Rabee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Golak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golak geeft de bal voor. El Rabee kopt de bal weg. Güneyer is nu in balbezit. Güneyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sękowo - FC FAWORYCI 0:10

90e minuut.
Golub`ev passt de bal zonder na te denken. Eroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eroğlu met een sublieme pass. Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sękowo - FC FAWORYCI 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sękowo 83%, FC FAWORYCI 17%.
AC Sękowo - FC FAWORYCI 0:11