Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambit Lubelski Four Twenty FC
pro2 Tactiek ave
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Quang Ánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurukov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Quang Ánh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muchowiecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kierski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Hoàng Khoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohanka onderschept slim de pass. Pohanka probeert naar een medespeler te passen. Višinka rent richting de bal. Višinka draait met de bal, schiet en ... Trung Ðức bokst de bal weg.

9e minuut.
Storøy met een sublieme pass. Crouzet is nu in balbezit. Crouzet geeft een lange en hoge pass. Višinka is nu in balbezit. Višinka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Raffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffo met een sublieme pass. Hoàng Khoa is nu in balbezit. Hoàng Khoa geeft een lange en hoge pass. Kierski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hadida probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khoa is nu in balbezit. Hoàng Khoa met een sublieme pass. Kierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kierski schiet op doel. Fał bokst de bal weg.

22e minuut.
Yurukov kopt de bal weg. Bình Nguyên heeft problemen om de bal te vangen. Višinka rent richting de bal. Višinka haalt uit met een fantastische trap. Trung Ðức werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Daar is Višinka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bình Nguyên tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Višinka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

35e minuut.
Motta geeft een lange en hoge pass. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên met een sublieme pass. Quang Ánh rent richting de bal. Quang Ánh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bình Nguyên met een sublieme pass. Hoàng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Storøy. Storøy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambit Lubelski 60%, Four Twenty FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gambit Lubelski - Four Twenty FC 0:0

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Dachev de bal onder controle te krijgen. Aguilera rent richting de bal. Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Motta passt de bal zonder na te denken. Vagnoman geeft de bal voor. Yurukov kopt de bal weg. Višinka is nu in balbezit. Višinka draait met de bal, schiet en ... Trung Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambit Lubelski 51%, Four Twenty FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gambit Lubelski - Four Twenty FC 0:0