Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.050
  • Stadion: Czempiony Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3766
Czempiony FC Zbrosławice
523333 Tactiek 343
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 49.9
excellent Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Prekop zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eisenknappl rent richting de bal. Eisenknappl geeft de bal voor. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Kajetanowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

8e minuut.
Wypych is nu in balbezit. Darvas onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jakimowicz. Jakimowicz krijgt een gele kaart. Darvas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Darvas met een snel genomen vrije trap. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel. Kajetanowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Pietraszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Espada verovert de bal door een tackle van achteren. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu haalt uit met een fantastische trap. Jabłko probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eisenknappl neemt de hoekschop. Skubała krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kudzia passt de bal in één keer door. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karpacz de bal. Karpacz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mureşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşanu passt de bal zonder na te denken. Skubała is nu in balbezit. Skubała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - FC Zbrosławice 0:1

42e minuut.
Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz geeft een hoge lob. Eisenknappl probeert de bal aan de voet te houden. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czempiony 55%, FC Zbrosławice 45%.
Czempiony - FC Zbrosławice 0:1

49e minuut.
Daar is Mureşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskóła is nu in balbezit. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Daar is Pietraszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietraszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mureşanu onderschept slim de pass. Mureşanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila draait met de bal, schiet en ... Mureşanu met een sublieme pass. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała haalt uit met een fantastische trap. Kajetanowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - FC Zbrosławice 0:2

58e minuut.
Espada rent richting de bal. Espada passt de bal zonder na te denken. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Kajetanowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - FC Zbrosławice 0:3

59e minuut.
Pietraszewski speelt de bal door. Pilszak rent richting de bal. Pilszak passt de bal met de wreef. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. Calderón Sr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - FC Zbrosławice 1:3

61e minuut.
Kołpaczyński geeft een hoge lob. Bell is nu in balbezit. Jakimowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jakimowicz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Bell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bell zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dávila is nu in balbezit. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Kajetanowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - FC Zbrosławice 1:4

67e minuut.
Mureşanu heeft problemen om de bal te vangen. Mureşanu speelt de bal door. Klungelig pakt Dávila de bal. Dávila schiet op doel. Kajetanowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - FC Zbrosławice 1:5

71e minuut.
Eisenknappl rent richting de bal. Krzemionka verovert de bal door een tackle van achteren. Krzemionka probeert naar een medespeler te passen. Kołpaczyński rent richting de bal. Kołpaczyński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Eisenknappl passt de bal met de wreef. Daar is Espada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espada met een sublieme pass. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu geeft een lange en hoge pass. Darvas is nu in balbezit. Darvas geeft een lange en hoge pass. Dávila maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Espada speelt de bal door. Eisenknappl met een sublieme pass. Mureşanu rent richting de bal. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kudzia probeert de bal aan de voet te houden. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzia is nu in balbezit. Kudzia geeft de bal voor. Karpacz maakt een snoekduik en kopt de bal. Calderón Sr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - FC Zbrosławice 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czempiony 55%, FC Zbrosławice 45%.
Czempiony - FC Zbrosławice 2:5