Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpeda Wojkowice Czempiony
Attack Tactiek 523333
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
20 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 44.6
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Butcaru rent richting de bal. Butcaru passt de bal met de wreef. Adamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz rent richting de bal. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. Bartha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Akbulut probeert naar een medespeler te passen. Jerinić rent richting de bal. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru schiet op doel. Kajetanowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Czempiony 1:0

5e minuut.
Adamus probeert naar een medespeler te passen. Akbulut heeft problemen om de bal te vangen. Akbulut met een sublieme pass. Jerinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerinić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pietraszewski heeft problemen om de bal te vangen. Butcaru is nu in balbezit. Pietraszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Jentges is nu in balbezit. Jentges draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kajetanowicz met een harde bal richting middenveld. Karpacz heeft problemen om de bal te vangen. Karpacz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor geeft de bal voor. Jakimowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Karpacz de bal. Karpacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpeda Wojkowice - Czempiony 1:1

26e minuut.
Krzemionka rent richting de bal. Krzemionka speelt de bal door. Karpacz rent richting de bal. Karpacz schiet op doel. Bartha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Czempiony 1:2

29e minuut.
Akbulut is nu in balbezit. Akbulut met een sublieme pass. Daar is Jerinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kudzia probeert naar een medespeler te passen. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Karpacz de bal. Karpacz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Czempiony 1:3

32e minuut.
Pilszak verovert de bal door een tackle van achteren. Pilszak geeft een hoge lob. Fidor kopt de bal weg. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz draait met de bal, schiet en ... Bartha bokst de bal weg.

38e minuut.
Adamus speelt de bal door. Jentges heeft problemen om de bal te vangen. Jerinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerinić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Czempiony 2:3

42e minuut.
Krzemionka passt de bal met de wreef. Daar is Karpacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrzałka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karpacz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karpacz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Jerinić kopt de bal weg. Butcaru rent richting de bal. Jentges rent richting de bal. Jentges schiet op doel. Kajetanowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpeda Wojkowice - Czempiony 3:3

44e minuut.
Kudzia rent richting de bal. Kudzia passt de bal in één keer door. Krzemionka speelt de bal door. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Wojkowice 59%, Czempiony 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpeda Wojkowice - Czempiony 3:3

48e minuut.
Jakimowicz onderschept slim de pass. Jakimowicz passt de bal zonder na te denken. Karpacz rent richting de bal. Karpacz schiet op doel. Bartha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Czempiony 3:4

53e minuut.
Leal passt de bal met de wreef. Akbulut geeft de bal voor. Klungelig pakt Jaskóła de bal. Jentges is nu in balbezit. Jentges schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Leal is nu in balbezit. Kołpaczyński onderschept slim de pass. Kołpaczyński met een sublieme pass. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bonk geeft een lange en hoge pass. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz passt de bal met de wreef. Karpacz heeft problemen om de bal te vangen. Karpacz draait met de bal, schiet en ... Bartha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Akbulut probeert naar een medespeler te passen. Daar is Butcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietraszewski begaat een overtreding. Pietraszewski krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Klungelig pakt Krzemionka de bal. Wrzałka rent richting de bal. Wrzałka passt de bal met de wreef. Jentges is nu in balbezit. Jentges schiet op doel. Kajetanowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jerinić rent richting de bal. Jerinić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpeda Wojkowice - Czempiony 4:4

69e minuut.
Daar is Karpacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamus rent richting de bal. Adamus passt de bal in één keer door. Daar is Karpacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpacz draait met de bal, schiet en ... Bartha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Joos de bal. Joos geeft de bal voor. Jerinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerinić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Jaskóła geeft een lange en hoge pass. Jakimowicz kopt de bal weg. Wypych bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypych passt de bal zonder na te denken. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Czempiony 4:5

73e minuut.
Akbulut passt de bal met de wreef. Leal probeert naar een medespeler te passen. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru rent richting de bal. Butcaru schiet op doel. Kajetanowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Wrzałka speelt de bal door. Jentges is nu in balbezit. Jentges passt de bal in één keer door. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Wypych verovert de bal door een tackle van achteren. Jakimowicz geeft een lange en hoge pass. Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz onderschept slim de pass. Karpacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Czempiony 4:6

81e minuut.
Butcaru speelt de bal door. Jerinić rent richting de bal. Daar is Jerinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerinić schiet op doel. Kajetanowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Czempiony 5:6

84e minuut.
Adamus kopt de bal weg. Kudzia controleert de bal met de borst. Jentges met een sublieme pass. Butcaru rent richting de bal. Butcaru draait met de bal, schiet en ... Kajetanowicz bokst de bal weg.

87e minuut.
Kołpaczyński speelt de bal door. Jakimowicz is nu in balbezit. Joos met een sublieme pass. Kudzia rent richting de bal. Kudzia schiet op doel. Bartha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Wojkowice 44%, Czempiony 56%.
Torpeda Wojkowice - Czempiony 5:6