Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wróblewo City parys fc.
liga Tactiek parys
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 53.5
solid Schieten adequate
solid Passen very good
good Verdedigen formidable


1e minuut.
Kranc speelt de bal door. Voda rent richting de bal. Voda passt de bal zonder na te denken. Varnavas is nu in balbezit. Varnavas draait met de bal, schiet en ... Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Van Assche onderschept slim de pass. Kranc rent richting de bal. Kranc geeft de bal voor. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera schiet op doel. Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - parys fc. 1:0

31e minuut.
Bazzan onderschept slim de pass. Inworp. Van Assche met een snelle inworp. Sztoic is nu in balbezit. Sztoic draait met de bal, schiet en ... Metin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 61%, parys fc. 39%.
Wróblewo City - parys fc. 1:0

46e minuut.
Czarnotta komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Emenalo heeft problemen om de bal te vangen. Sztoic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztoic passt de bal zonder na te denken. De Wever rent richting de bal. De Wever haalt uit met een fantastische trap. Czarnotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bademci rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varnavas. Bademci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bademci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sztoic kopt de bal weg. Kranc probeert de bal aan de voet te houden. De Wever is nu in balbezit. De Wever schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De Wever passt de bal zonder na te denken. Bademci is nu in balbezit. Bademci geeft een hoge lob. Sztoic is nu in balbezit. Sztoic draait met de bal, schiet en ... Czarnotta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wróblewo City - parys fc. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 63%, parys fc. 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wróblewo City - parys fc. 1:1