Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Skarland biały legion
New Tactics 1.0 Tactiek WL
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 52.9
solid Schieten solid
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Boumedienne is nu in balbezit. Karakula verovert de bal door een tackle van achteren. Sczepiński is nu in balbezit. Sczepiński haalt uit met een fantastische trap. Bonello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Boom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motta rent richting de bal. Motta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - biały legion 0:1

10e minuut.
Tamanti is nu in balbezit. Tamanti geeft een lange en hoge pass. Parizotto speelt de bal door. Słowiński rent richting de bal. Słowiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Olszański geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cimen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Placek geeft de bal voor. Słowiński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Michalikowski trapt de bal weg. Lopomo kopt de bal weg. Ţugui rent richting de bal. Sczepiński verovert de bal door een tackle van achteren. Sczepiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - biały legion 0:2

37e minuut.
Lopomo passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Boom de bal onder controle te krijgen. Motta rent richting de bal. Motta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Cimen met een sublieme pass. Klungelig pakt Olszański de bal. Canaleta rent richting de bal. Canaleta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - biały legion 1:2

45e minuut.
Klungelig pakt Lopomo de bal. Lopomo geeft een lange en hoge pass. Boumedienne rent richting de bal. Sczepiński verovert de bal door een tackle van achteren. Sczepiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skarland 61%, biały legion 39%.
FC Skarland - biały legion 1:2

48e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Jelesijević onderschept slim de pass. Jelesijević geeft de bal voor. Tamanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamanti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Cimen met een sublieme pass. Słowiński is nu in balbezit. Słowiński probeert naar een medespeler te passen. Canaleta is nu in balbezit. Canaleta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Skarland - biały legion 2:2

54e minuut.
Cimen probeert de bal met de borst te controleren. Karakula geeft een lange en hoge pass. Sczepiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sczepiński haalt uit met een fantastische trap. Boom kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Słowiński passt de bal met de wreef. Gržanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gržanov passt de bal in één keer door. Motta is nu in balbezit. Motta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jelesijević maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Boom heeft problemen om de bal te vangen. Tamanti probeert naar een medespeler te passen. Motta is nu in balbezit. Motta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Inworp. Aguilar komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Buitenspel voor Kornacki. Goede buitenspelval van de verdediging. Wojewoda komt het veld opgelopen. Jelesijević neemt vlug de vrije trap. Tamanti heeft problemen om de bal te vangen. Boom schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boom krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Cimen kopt de bal weg. Daar is Jelesijević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornacki is nu in balbezit. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - biały legion 3:2

78e minuut.
Lopomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopomo met een sublieme pass. Karakula heeft problemen om de bal te vangen. Karakula geeft de bal voor. Sczepiński maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cimen met een snelle inworp. Kornacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kornacki raakt geblesseerd tijdens het duel. Słowiński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Słowiński is nu in balbezit. Słowiński speelt de bal door. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda schiet op doel. Michalikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - biały legion 4:2

86e minuut.
Lopomo speelt de bal door. Klungelig pakt Tamanti de bal. Tamanti speelt de bal door. Motta is nu in balbezit. Motta haalt uit met een fantastische trap. Bonello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Aguilar passt de bal met de wreef. Słowiński rent richting de bal. Słowiński passt de bal met de wreef. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skarland 57%, biały legion 43%.
FC Skarland - biały legion 4:2