Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Psy FC Umbertos
grzesbe ver_2 Tactiek taksa 442a
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
49.8 gemiddelde waardering 58.7
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Didebulidze probeert naar een medespeler te passen. Parent is nu in balbezit. Popa heeft problemen om de bal te vangen. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Seta is nu in balbezit. Mäntyrinne verovert de bal door een tackle van achteren. Mäntyrinne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - FC Umbertos 1:0

28e minuut.
Parent rent richting de bal. Janning rent richting de bal. Janning met een sublieme pass. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Poulsen verovert de bal door een tackle van achteren. Poulsen probeert naar een medespeler te passen. Arnautović is nu in balbezit. Arnautović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Psy - FC Umbertos 1:1

33e minuut.
Şeitan met de inworp. Fay rent richting de bal. Fay met een sublieme pass. Şeitan geeft de bal voor. Arnautović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Janning, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunasoy onderschept slim de pass. Tunasoy geeft een hoge lob. Popa is nu in balbezit. Popa haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Janning geeft een lange en hoge pass. Gorzawski rent richting de bal. Arnautović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arnautović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psy 58%, FC Umbertos 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Psy - FC Umbertos 1:1

58e minuut.
Fay passt de bal zonder na te denken. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hynšt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hynšt naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Janning speelt de bal door. Şeitan met een sublieme pass. Kosev onderschept slim de pass. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru schiet op doel. Järvimäki bokst de bal weg.

62e minuut.
Kurusa kopt de bal weg. Klungelig pakt Tunasoy de bal. Arnautović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnautović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - FC Umbertos 1:2

74e minuut.
Janning speelt de bal door. Şeitan heeft problemen om de bal te vangen. Şeitan met een sublieme pass. Teodoru rent richting de bal. Teodoru schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Didebulidze geeft een hoge lob. Popa rent richting de bal. Janning begaat een overtreding. Popa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Popa kan niet meer verder spelen.

84e minuut.
Janning rent richting de bal. Janning speelt de bal door. Şeitan met een sublieme pass. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Järvimäki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Arnautović de bal. Didebulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnautović onderschept slim de pass. Arnautović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Ege geeft de bal voor. Inworp. Didebulidze met een snelle inworp. Lucchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucchetti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Parent probeert de bal aan de voet te houden. Seta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyrinne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mäntyrinne krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psy 73%, FC Umbertos 27%.
Psy - FC Umbertos 1:2
Psy