Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Radomsko 1979 SCDG Working Class Hooligans
nowa Tactiek Sweep
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 45.7
solid Schieten solid
solid Passen adequate
good Verdedigen good


11e minuut.
Crespo geeft een hoge lob. Iraizoz is nu in balbezit. Iraizoz passt de bal zonder na te denken. Carne is nu in balbezit. Carne draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Stanisz maakt een snoekduik en kopt de bal. Jarkovsky kan de bal niet met de borst controleren. Carne rent richting de bal. Carne draait met de bal, schiet en ... Kirk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lancinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancinski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iraizoz met de inworp. Foucher geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iraizoz met een snelle inworp. Nordberg geeft de bal voor. Stanisz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Foucher kopt de bal weg. Daar is Jarkovsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisz schiet op doel. Kirk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - SCDG Working Class Hooligans 1:0

39e minuut.
Belev kopt de bal weg. Crespo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stanisz de bal. Stanisz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Bereznicki is nu in balbezit. Bereznicki passt de bal zonder na te denken. Kraniasky rent richting de bal. Kraniasky geeft de bal voor. Bereznicki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Radomsko 1979 45%, SCDG Working Class Hooligans 55%.
RKS Radomsko 1979 - SCDG Working Class Hooligans 1:0

49e minuut.
Nordberg met een sublieme pass. Beginski heeft problemen om de bal te vangen. Foucher met een sublieme pass. Stanisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Klungelig pakt Lancinski de bal. Stanisz rent richting de bal. Stanisz passt de bal in één keer door. Carne bereikt de bal nog maar net als eerste. Carne draait met de bal, schiet en ... Kirk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nordberg is nu in balbezit. Nordberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Inworp. Crespo met een snelle inworp. Foucher rent richting de bal. Foucher geeft de bal voor. Stanisz maakt een snoekduik en kopt de bal. Kirk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Jarkovsky is nu in balbezit. Nordberg onderschept slim de pass. Nordberg probeert naar een medespeler te passen. Stanisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Crespo met de inworp. Foucher geeft een hoge lob. Lancinski rent richting de bal. Carne verovert de bal door een tackle van achteren. Carne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kirk trapt de bal weg. Bereznicki met een sublieme pass. Kraniasky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraniasky speelt de bal door. Wisnieski geeft een lange en hoge pass. Hvoynev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bereznicki rent richting de bal. Bereznicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Radomsko 1979 - SCDG Working Class Hooligans 1:1

85e minuut.
Klungelig pakt Kraniasky de bal. Vrabec met een sublieme pass. Lancinski is nu in balbezit. Stanisz verovert de bal door een tackle van achteren. Stanisz draait met de bal, schiet en ... Kirk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Nordberg met een snelle inworp. Kraniasky rent richting de bal. Foucher verovert de bal door een tackle van achteren. Foucher geeft een hoge lob. Carne maakt een snoekduik en kopt de bal. Kirk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Radomsko 1979 37%, SCDG Working Class Hooligans 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Radomsko 1979 - SCDG Working Class Hooligans 1:1