Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Psy RKS Radomsko 1979
grzesbe ver_2 Tactiek nowa
49% Balbezit 51%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
52 gemiddelde waardering 45.1
solid Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Crespo met een sublieme pass. Nordberg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorzawski. Nordberg raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nordberg kan niet meer verder spelen. Ben Dov komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Buitenspel voor Stanisz. Goede buitenspelval van de verdediging. Gorzawski neemt vlug de vrije trap. Popa kopt de bal weg. Mäntyrinne is nu in balbezit. Mäntyrinne draait met de bal, schiet en ... Hvoynev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Mäntyrinne heeft problemen om de bal te vangen. Parent is nu in balbezit. Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyrinne schiet op doel. Hvoynev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Doeltrap. Pausini trapt de bal weg. Didebulidze kopt de bal weg. Popa rent richting de bal. Popa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hvoynev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Lucchetti probeert de bal met de borst te controleren. Lucchetti passt de bal in één keer door. Daar is Belev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäntyrinne rent richting de bal. Mäntyrinne haalt uit met een fantastische trap. Hvoynev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - RKS Radomsko 1979 1:0

19e minuut.
Lucchetti met een sublieme pass. Parent rent richting de bal. Parent passt de bal zonder na te denken. Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyrinne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lucchetti geeft de bal voor. Popa kopt de bal weg. Parent rent richting de bal. Parent draait met de bal, schiet en ... Hvoynev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mäntyrinne is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - RKS Radomsko 1979 2:0

29e minuut.
Popa is nu in balbezit. Foucher verovert de bal door een tackle van achteren. Foucher geeft een lange en hoge pass. de la Ballina rent richting de bal. de la Ballina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Pausini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Didebulidze de bal. Didebulidze kopt de bal weg. Mäntyrinne is nu in balbezit. Mäntyrinne haalt uit met een fantastische trap. Hvoynev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Lucchetti rent richting de bal. Lucchetti passt de bal met de wreef. Parent rent richting de bal. Parent schiet op doel. Hvoynev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - RKS Radomsko 1979 3:0

33e minuut.
de la Ballina passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Agazzini de bal. Parent verovert de bal door een tackle van achteren. Parent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - RKS Radomsko 1979 4:0

37e minuut.
Tunasoy onderschept slim de pass. Tunasoy passt de bal zonder na te denken. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent rent richting de bal. Parent schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Popa geeft een lange en hoge pass. Vrabec met een sublieme pass. Iraizoz geeft een hoge lob. de la Ballina bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Ballina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Stanisz heeft problemen om de bal te vangen. Tunasoy is nu in balbezit. Stanisz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Stanisz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stanisz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psy 33%, RKS Radomsko 1979 67%.
Psy - RKS Radomsko 1979 4:0

46e minuut.
Pausini geeft een hoge lob. Parent kopt de bal weg. Daar is Mäntyrinne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäntyrinne draait met de bal, schiet en ... Hvoynev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - RKS Radomsko 1979 5:0

48e minuut.
Tunasoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Foucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucher passt de bal zonder na te denken. Parent is nu in balbezit. Parent schiet op doel. Hvoynev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mäntyrinne is nu in balbezit. Mäntyrinne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Popa rent richting de bal. Pausini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Popa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Popa neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - RKS Radomsko 1979 6:0

50e minuut.
Didebulidze onderschept slim de pass. Didebulidze probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pausini de bal. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vrabec rent richting de bal. Parent onderschept slim de pass. Parent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - RKS Radomsko 1979 7:0

57e minuut.
Didebulidze passt de bal met de wreef. Lucchetti is nu in balbezit. Lucchetti passt de bal in één keer door. Mäntyrinne rent richting de bal. Mäntyrinne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Didebulidze geeft de bal voor. Lucchetti is nu in balbezit. Lucchetti met een sublieme pass. Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyrinne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hvoynev trapt de bal weg van het doel. Daar is Kosev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucchetti met een sublieme pass. Parent is nu in balbezit. Parent schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Hynšt speelt de bal door. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent passt de bal zonder na te denken. Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyrinne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Foucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucher passt de bal in één keer door. Iraizoz probeert naar een medespeler te passen. Popa rent richting de bal. Popa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lucchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucchetti passt de bal in één keer door. Popa is nu in balbezit. Popa draait met de bal, schiet en ... Hvoynev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - RKS Radomsko 1979 8:0

90e minuut.
Foucher verovert de bal door een tackle van achteren. Foucher geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kosev de bal. de la Ballina bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Ballina haalt uit met een fantastische trap. Järvimäki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psy 24%, RKS Radomsko 1979 76%.
Psy - RKS Radomsko 1979 8:0
Psy