Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Radomsko 1979 Psy
3232 Tactiek grzesbe ver_2
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 44.1
solid Schieten very good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Goussey passt de bal in één keer door. Sato rent richting de bal. Sato geeft de bal voor. Scarabello springt en kopt de bal. Gorzawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - Psy 1:0

5e minuut.
Lucchetti speelt de bal door. Didebulidze is nu in balbezit. Didebulidze geeft de bal voor. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa draait met de bal, schiet en ... Hvoynev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Hynšt verovert de bal door een tackle van achteren. Sato rent richting de bal. Sato speelt de bal door. Scarabello is nu in balbezit. Scarabello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Didebulidze onderschept slim de pass. Didebulidze geeft een lange en hoge pass. Popa rent richting de bal. Popa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Radomsko 1979 - Psy 1:1

43e minuut.
Goussey probeert naar een medespeler te passen. Erbaş rent richting de bal. Erbaş passt de bal in één keer door. Scarabello rent richting de bal. Scarabello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Radomsko 1979 56%, Psy 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Radomsko 1979 - Psy 1:1

51e minuut.
Kurusa heeft problemen om de bal te vangen. Erbaş is nu in balbezit. Erbaş geeft de bal voor. Bonfigli is nu in balbezit. Bonfigli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - Psy 2:1

53e minuut.
Sato met een sublieme pass. Erbaş speelt de bal door. Sato is nu in balbezit. Sato geeft een lange en hoge pass. Scarabello bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - Psy 3:1

63e minuut.
Popa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goussey. Popa raakt geblesseerd tijdens het duel. Kosev met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Znój de bal. Parent rent richting de bal. Parent draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - Psy 3:2

69e minuut.
Erbaş onderschept slim de pass. Erbaş met een sublieme pass. Nordberg is nu in balbezit. Nordberg geeft de bal voor. Bonfigli krijgt zijn hoofd ertegen. Gorzawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - Psy 4:2

71e minuut.
Inworp. Egoroff komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tunasoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Didebulidze rent richting de bal. Didebulidze geeft een hoge lob. Daar is Popa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Egoroff schiet op doel. Hynšt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sato neemt de hoekschop. Egoroff krijgt zijn hoofd ertegen. Gorzawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Erbaş speelt de bal door. Sato heeft problemen om de bal te vangen. Sato passt de bal in één keer door. Nordberg rent richting de bal. Nordberg haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Tunasoy neemt vlug de vrije trap. Znój kan de bal niet met de borst controleren. Znój verovert de bal door een tackle van achteren. Popa rent richting de bal. Popa haalt uit met een fantastische trap. Hvoynev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Radomsko 1979 60%, Psy 40%.
RKS Radomsko 1979 - Psy 4:2
Psy