Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las Cubanos RKS Rydzyniak Rydzyna
2024 Tactiek bezpieczne
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 48.7
formidabel Schieten goed
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Coma rent richting de bal. Coma passt de bal zonder na te denken. Karvlemu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvlemu schiet op doel. Marshall werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Cubanos - RKS Rydzyniak Rydzyna 1:0

11e minuut.
Roma rent richting de bal. Inworp. Karvlemu met een snelle inworp. Zyguła is nu in balbezit. Zyguła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Coma rent richting de bal. Coma geeft een lange en hoge pass. Bennato kopt de bal weg. Zyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyguła haalt uit met een fantastische trap. Marshall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Zyguła probeert naar een medespeler te passen. Coma bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma passt de bal met de wreef. Zyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyguła schiet op doel. Marshall bokst de bal weg.

19e minuut.
Szczygłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygłowski passt de bal zonder na te denken. Bărbat rent richting de bal. Bennato onderschept slim de pass. Bennato draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Garafulic geeft een lange en hoge pass. Karvlemu met een sublieme pass. Zyguła is nu in balbezit. Zyguła draait met de bal, schiet en ... Marshall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Cubanos - RKS Rydzyniak Rydzyna 2:0

33e minuut.
Castellano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karvlemu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zyguła kan de bal niet met de borst controleren. Zyguła schiet op doel. Marshall bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Bărbat onderschept slim de pass. Bărbat passt de bal met de wreef. Bernardi speelt de bal door. Zyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyguła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bărbat kopt de bal weg. Garafulic rent richting de bal. Bissaco begaat een overtreding. Bissaco krijgt een gele kaart. Garafulic roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Garafulic kan niet meer verder spelen. Grylewski komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Coma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardi met een sublieme pass. Zyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyguła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Cubanos 24%, RKS Rydzyniak Rydzyna 76%.
Las Cubanos - RKS Rydzyniak Rydzyna 2:0

46e minuut.
Szczaniecki komt het veld opgelopen. Özkardeş komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Cooper met een sublieme pass. Coma rent richting de bal. Coma speelt de bal door. Bennato rent richting de bal. Bennato draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Graniczka speelt de bal door. Coma heeft problemen om de bal te vangen. Coma speelt de bal door. Zyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyguła draait met de bal, schiet en ... Marshall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zajtsev komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Zajtsev rent richting de bal. Coma verovert de bal door een tackle van achteren. Coma passt de bal zonder na te denken. Zyguła is nu in balbezit. Zyguła schiet op doel. Marshall bokst de bal weg.

83e minuut.
Coma speelt de bal door. Bennato rent richting de bal. Bennato passt de bal in één keer door. Zyguła rent richting de bal. Zyguła haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Szczaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczaniecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bernardi de bal. Bennato is nu in balbezit. Bennato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Las Cubanos - RKS Rydzyniak Rydzyna 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Cubanos 22%, RKS Rydzyniak Rydzyna 78%.
Las Cubanos - RKS Rydzyniak Rydzyna 3:0