Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Radomsko 1979 FC Football
nowa Tactiek 532
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 51.9
good Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Erbaş geeft een lange en hoge pass. Egoroff is nu in balbezit. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Polowczyk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - FC Football 1:0

11e minuut.
Gavranić is nu in balbezit. Gavranić probeert naar een medespeler te passen. Eremeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremeev haalt uit met een fantastische trap. Hvoynev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Polowczyk onderschept slim de pass. Egoroff is nu in balbezit. de la Ballina rent richting de bal. de la Ballina schiet op doel. Pruneri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - FC Football 2:0

41e minuut.
Klungelig pakt Egoroff de bal. de la Ballina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzhar begaat een overtreding. Sanzhar krijgt een gele kaart. de la Ballina raakt geblesseerd tijdens het duel. Egoroff komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Radomsko 1979 51%, FC Football 49%.
RKS Radomsko 1979 - FC Football 2:0

46e minuut.
Bortolus met een sublieme pass. Egoroff rent richting de bal. Debleke is nu in balbezit. Egoroff verovert de bal door een tackle van achteren. Egoroff schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Eremeev probeert naar een medespeler te passen. Yanes rent richting de bal. Yanes geeft de bal voor. Masztalski heeft problemen om de bal te vangen. Masztalski haalt uit met een fantastische trap. Hvoynev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Fernández Botello is nu in balbezit. Fernández Botello passt de bal in één keer door. Eremeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremeev draait met de bal, schiet en ... Hvoynev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomsko 1979 - FC Football 2:1

59e minuut.
Bortolus probeert naar een medespeler te passen. Fernández Botello rent richting de bal. Fernández Botello passt de bal in één keer door. Daar is Yanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanes geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bortolus probeert naar een medespeler te passen. Masztalski rent richting de bal. Masztalski passt de bal zonder na te denken. Eremeev is nu in balbezit. Eremeev haalt uit met een fantastische trap. Hvoynev bokst de bal weg.

76e minuut.
Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Masztalski onderschept slim de pass. Masztalski met een sublieme pass. Eremeev is nu in balbezit. Eremeev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Gavranić rent richting de bal. Foucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavranić maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gavranić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Radomsko 1979 55%, FC Football 45%.
RKS Radomsko 1979 - FC Football 2:1