Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tury Kubona RKS Stal Poniatowa
xd taktiik Tactiek nowe ja!
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 51
average Schieten very good
good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Skrzetuski met de inworp. Fiorella is nu in balbezit. Fiorella passt de bal in één keer door. Skrzetuski is nu in balbezit. Skrzetuski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garbelli bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Olivé met een sublieme pass. Brau rent richting de bal. Brau passt de bal zonder na te denken. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
McCormick met een sublieme pass. Brau heeft problemen om de bal te vangen. Brau passt de bal in één keer door. Milkov heeft problemen om de bal te vangen. Milkov draait met de bal, schiet en ... Hasengrab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Nyberg probeert naar een medespeler te passen. Brau is nu in balbezit. Brau passt de bal met de wreef. Milkov is nu in balbezit. Milkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - RKS Stal Poniatowa 0:1

22e minuut.
Nyberg is nu in balbezit. Skrzetuski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nyberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nyberg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Milkov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Brau is nu in balbezit. Brau passt de bal met de wreef. McCormick rent richting de bal. McCormick draait met de bal, schiet en ... Hasengrab werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Chora verovert de bal door een tackle van achteren. Olivé speelt de bal door. McCormick speelt de bal door. Milkov rent richting de bal. Milkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Brau passt de bal in één keer door. McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick speelt de bal door. Milkov is nu in balbezit. Milkov draait met de bal, schiet en ... Hasengrab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
McCormick geeft de bal voor. Brau rent richting de bal. Brau passt de bal zonder na te denken. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov haalt uit met een fantastische trap. Hasengrab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tury Kubona 56%, RKS Stal Poniatowa 44%.
Tury Kubona - RKS Stal Poniatowa 0:1

47e minuut.
Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chora de bal. Dybvik rent richting de bal. Dybvik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
McCormick is nu in balbezit. McCormick probeert naar een medespeler te passen. Kasztan rent richting de bal. Nyberg onderschept slim de pass. Nyberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - RKS Stal Poniatowa 0:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brau met de inworp. McCormick probeert naar een medespeler te passen. Milkov is nu in balbezit. Milkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Brau met de inworp. Deans rent richting de bal. McCormick verovert de bal door een tackle van achteren. McCormick geeft de bal voor. Milkov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Fiorella rent richting de bal. McCormick verovert de bal door een tackle van achteren. McCormick probeert naar een medespeler te passen. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov haalt uit met een fantastische trap. Hasengrab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - RKS Stal Poniatowa 0:3

82e minuut.
Brau verovert de bal door een tackle van achteren. Brau met een sublieme pass. Klungelig pakt McCormick de bal. McCormick geeft de bal voor. Milkov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Brau geeft een hoge lob. Nyberg rent richting de bal. Mateja onderschept slim de pass. Milkov onderschept slim de pass. Milkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tury Kubona 61%, RKS Stal Poniatowa 39%.
Tury Kubona - RKS Stal Poniatowa 0:3