Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FLaFLU DC Turovia Turów
bg Tactiek maximus
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 50
formidabel Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Datz neemt vlug de vrije trap. Aprea controleert de bal met de borst. Szczurowski rent richting de bal. Orsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kokot rent richting de bal. Nikolinakos onderschept slim de pass. Nikolinakos geeft een lange en hoge pass. Bazan rent richting de bal. Bazan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kokot rent richting de bal. Szczurowski rent richting de bal. Fattore legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fattore krijgt een gele kaart. Szczurowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Szczurowski neemt de penalty, wat een uithaal! Hennings maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - Turovia Turów 0:1

18e minuut.
Kıpırdak heeft problemen om de bal te vangen. Uğur bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğur passt de bal zonder na te denken. Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Aprea probeert naar een medespeler te passen. Tuesso is nu in balbezit. Tuesso geeft de bal voor. Bazan is nu in balbezit. Bazan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kieszczyński is nu in balbezit. Skrzypiec onderschept slim de pass. Skrzypiec passt de bal met de wreef. Daar is Kokot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Buitenspel voor Bazan. Goede buitenspelval van de verdediging. Datz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Na een snelle pass probeert Moschetti de bal onder controle te krijgen. Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Orsov passt de bal zonder na te denken. Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolinakos maakt een afschuwelijke overtreding. Nikolinakos krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kıpırdak is nu in balbezit. Kıpırdak passt de bal met de wreef. Kitek rent richting de bal. Kitek schiet op doel. Keller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLaFLU DC 61%, Turovia Turów 39%.
FLaFLU DC - Turovia Turów 0:1

55e minuut.
Fattore is nu in balbezit. Fattore passt de bal zonder na te denken. Bazan is nu in balbezit. Daar is Bazan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazan draait met de bal, schiet en ... Keller bokst de bal weg. Uğur heeft problemen om de bal te vangen. Kitek is nu in balbezit. Kitek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FLaFLU DC - Turovia Turów 1:1

57e minuut.
Fattore passt de bal zonder na te denken. Daar is Kitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitek passt de bal zonder na te denken. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan draait met de bal, schiet en ... Keller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Bazan kopt de bal weg. Fattore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fattore passt de bal met de wreef. Bazan rent richting de bal. Bazan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Inworp. Kieszczyński met een snelle inworp. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan verovert de bal door een tackle van achteren. Bazan haalt uit met een fantastische trap. Keller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Datz geeft de bal voor. Kıpırdak kan de bal niet met de borst controleren. Kıpırdak passt de bal met de wreef. Kitek is nu in balbezit. Kitek schiet op doel. Keller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Datz rent richting de bal. Datz geeft een hoge lob. Paczos controleert de bal met de borst. Bazan is nu in balbezit. Bazan draait met de bal, schiet en ... Keller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - Turovia Turów 2:1

80e minuut.
Orsov is nu in balbezit. Orsov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moschetti de bal. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLaFLU DC 48%, Turovia Turów 52%.
FLaFLU DC - Turovia Turów 2:1