Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turovia Turów Spain Trialists VII
maximus Tactiek Kalejdoskop
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 19
6 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
49.2 gemiddelde waardering 57.8
good Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros passt de bal zonder na te denken. Ambroseti is nu in balbezit. Ambroseti haalt uit met een fantastische trap. Pacovský maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Skrzypiec speelt de bal door. Uğur speelt de bal door. Holoubek probeert naar een medespeler te passen. Diculescu is nu in balbezit. Diculescu schiet op doel. Pacovský bokst de bal weg. Ambroseti is nu in balbezit. Ambroseti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Spain Trialists VII 0:1

11e minuut.
Morar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Giejsztorewicz komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Daar is Holoubek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holoubek passt de bal met de wreef. Ambroseti is nu in balbezit. Ambroseti haalt uit met een fantastische trap. Pacovský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Spain Trialists VII 0:2

16e minuut.
Diculescu rent richting de bal. Klungelig pakt Diculescu de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Holoubek neemt de hoekschop. Ambroseti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Prados passt de bal zonder na te denken. Holoubek probeert naar een medespeler te passen. Diculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diculescu haalt uit met een fantastische trap. Pacovský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Spain Trialists VII 0:3

22e minuut.
Diculescu onderschept slim de pass. Diculescu passt de bal zonder na te denken. Holoubek probeert naar een medespeler te passen. Ambroseti is nu in balbezit. Ambroseti draait met de bal, schiet en ... Pacovský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Inworp. Skrzat komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Soler geeft een lange en hoge pass. Giejsztorewicz heeft problemen om de bal te vangen. Giejsztorewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Kokot de bal. Kokot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Spain Trialists VII 1:3

30e minuut.
Orsov is nu in balbezit. Navajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Orsov krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Giejsztorewicz probeert naar een medespeler te passen. Bezotosni geeft een lange en hoge pass. Ambroseti is nu in balbezit. Ambroseti haalt uit met een fantastische trap. Pacovský probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turovia Turów 56%, Spain Trialists VII 44%.
Turovia Turów - Spain Trialists VII 1:3

46e minuut.
Nebel komt het veld opgelopen. Barriga komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Diculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Barriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Diculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diculescu schiet op doel. Pacovský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Spain Trialists VII 1:4

49e minuut.
Gümüşsöz komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Aranda verovert de bal door een tackle van achteren. Aranda geeft een lange en hoge pass. Diculescu rent richting de bal. Daar is Diculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diculescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Spain Trialists VII 1:5

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kokot stond buitenspel. Navajas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Paczos de bal. Diculescu is nu in balbezit. Diculescu haalt uit met een fantastische trap. Pacovský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Gorbacz passt de bal met de wreef. Skrzypiec rent richting de bal. Skrzypiec met een sublieme pass. Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot schiet op doel. Dutra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwierzchowski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Orsov kan de bal niet met de borst controleren. Aranda is nu in balbezit. Aranda geeft een hoge lob. Nebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebel draait met de bal, schiet en ... Pacovský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Navajas met een sublieme pass. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbacz begaat een overtreding. Gorbacz krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Navajas met een sublieme pass. Zwierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbacz begaat een overtreding. Gorbacz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

78e minuut.
Soler kopt de bal weg. Klungelig pakt Barriga de bal. Diculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diculescu schiet op doel. Pacovský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Spain Trialists VII 1:6

82e minuut.
Orsov probeert de bal met de borst te controleren. Barriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga probeert naar een medespeler te passen. Zwierzchowski rent richting de bal. Zwierzchowski schiet op doel. Pacovský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zwierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzchowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Uğur geeft een lange en hoge pass. Diculescu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Giejsztorewicz ... Strafschop! Giejsztorewicz krijgt een gele kaart. Diculescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zwierzchowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Spain Trialists VII 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turovia Turów 58%, Spain Trialists VII 42%.
Turovia Turów - Spain Trialists VII 1:7