Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tranzyt FC JAK
CHMOJ Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
10% Spel op eigen helft 90%
62 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 19.7
wonderbaarlijk Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Dabić passt de bal in één keer door. Barazzutti probeert naar een medespeler te passen. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertea rent richting de bal. Bertea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 1:0

3e minuut.
Kos verovert de bal door een tackle van achteren. Filozof onderschept slim de pass. Filozof passt de bal met de wreef. Bertea rent richting de bal. Bertea haalt uit met een fantastische trap. Żwirkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Spisz geeft een lange en hoge pass. Bertea kopt de bal weg. Klarin rent richting de bal. Klarin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gałek de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Spisz kopt de bal weg. Dabić is nu in balbezit. Bertea met een sublieme pass. Klarin is nu in balbezit. Klarin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Burczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyk geeft een hoge lob. Bertea kopt de bal weg. Klarin is nu in balbezit. Klarin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klarin is nu in balbezit. Klarin draait met de bal, schiet en ... Gałek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bertea is nu in balbezit. Bertea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dabić is nu in balbezit. Dabić geeft de bal voor. Klungelig pakt Walinięty de bal. Miklos geeft een lange en hoge pass. Bertea krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Żwirkowski speelt de bal door. Inworp. Barazzutti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miklos geeft een hoge lob. Bertea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 2:0

14e minuut.
Krzywania heeft problemen om de bal te vangen. Klarin verovert de bal door een tackle van achteren. Bertea bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin rent richting de bal. Klarin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 3:0

16e minuut.
Dabić met een sublieme pass. Barazzutti rent richting de bal. Barazzutti met een sublieme pass. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 4:0

20e minuut.
Burczyk geeft een hoge lob. Czapski kan de bal niet met de borst controleren. Bertea rent richting de bal. Klarin is nu in balbezit. Klarin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Żwirkowski met een harde bal richting middenveld. Spisz kopt de bal weg. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bertea bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Miklos neemt de hoekschop. Bertea krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Bertea rent richting de bal. Bertea schiet op doel. Gałek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klarin is nu in balbezit. Klarin schiet op doel. Żwirkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Walinięty heeft problemen om de bal te vangen. Miklos is nu in balbezit. Miklos passt de bal met de wreef. Klarin is nu in balbezit. Klarin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Czapski de bal. Bertea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Czapski de bal onder controle te krijgen. Żwirkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 5:0

28e minuut.
Krzywania speelt de bal door. Kos heeft problemen om de bal te vangen. Klarin rent richting de bal. Klarin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 6:0

30e minuut.
Spisz speelt de bal door. Dabić rent richting de bal. Dabić met een sublieme pass. Bertea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 7:0

32e minuut.
Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos geeft een hoge lob. Czapski kan de bal niet met de borst controleren. Bertea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertea schiet op doel. Żwirkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Ruta geeft een hoge lob. Barazzutti met een sublieme pass. Klungelig pakt Płomyk de bal. Klarin is nu in balbezit. Klarin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Płomyk is nu in balbezit. Barazzutti verovert de bal door een tackle van achteren. Barazzutti passt de bal met de wreef. Bertea rent richting de bal. Bertea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 8:0

36e minuut.
Burczyk kopt de bal weg. Bertea is nu in balbezit. Bertea passt de bal zonder na te denken. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 9:0

40e minuut.
Owczarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabić onderschept slim de pass. Dabić probeert naar een medespeler te passen. Bertea is nu in balbezit. Bertea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 10:0

41e minuut.
Klungelig pakt Bertea de bal. Dabić is nu in balbezit. Dabić geeft een lange en hoge pass. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Ruta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabić passt de bal in één keer door. Bertea rent richting de bal. Bertea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Klarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klarin haalt uit met een fantastische trap. Żwirkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 11:0

44e minuut.
Bertea passt de bal met de wreef. Daar is Dabić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dabić geeft een hoge lob. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranzyt 10%, FC JAK 90%.
Tranzyt - FC JAK 12:0

49e minuut.
Inworp. Barazzutti met de inworp. Miklos rent richting de bal. Miklos geeft een lange en hoge pass. Bertea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 13:0

50e minuut.
Spisz met een sublieme pass. Dabić rent richting de bal. Dabić probeert naar een medespeler te passen. Miklos is nu in balbezit. Miklos schiet op doel. Żwirkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klarin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żwirkowski met een sublieme pass. Barazzutti kopt de bal weg. Miklos met een sublieme pass. Daar is Klarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klarin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 14:0

53e minuut.
Burczyk geeft een lange en hoge pass. Barazzutti kan de bal niet met de borst controleren. Barazzutti passt de bal zonder na te denken. Klarin rent richting de bal. Klarin draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Barazzutti onderschept slim de pass. Barazzutti met een sublieme pass. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Żwirkowski met een harde bal richting middenveld. Miklos is nu in balbezit. Miklos geeft een lange en hoge pass. Żwirkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Miklos probeert naar een medespeler te passen. Klarin is nu in balbezit. Klarin passt de bal met de wreef. Bertea rent richting de bal. Bertea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 15:0

60e minuut.
Spisz is nu in balbezit. Spisz geeft een lange en hoge pass. Miklos geeft een hoge lob. Bertea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 16:0

62e minuut.
Barazzutti met een sublieme pass. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos speelt de bal door. Klarin heeft problemen om de bal te vangen. Klarin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 17:0

64e minuut.
Klungelig pakt Fasolka de bal. Buitenspel voor Krzywania. Goede buitenspelval van de verdediging. Cros maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bertea is nu in balbezit. Bertea draait met de bal, schiet en ... Paal! Gałek rent richting de bal. Klarin onderschept slim de pass. Klarin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ruta de bal. Bertea rent richting de bal. Bertea draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ruta de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Miklos zal de hoekschop nemen. Bertea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 18:0

66e minuut.
Burczyk geeft een lange en hoge pass. Barazzutti speelt de bal door. Daar is Gałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Barazzutti geeft de bal voor. Gałek heeft problemen om de bal te vangen. Klarin rent richting de bal. Klarin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 19:0

72e minuut.
Gałek geeft een hoge lob. Inworp. Barazzutti met de inworp. Miklos geeft een lange en hoge pass. Bertea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 20:0

74e minuut.
Burczyk onderschept slim de pass. Burczyk geeft een hoge lob. Bertea is nu in balbezit. Bertea draait met de bal, schiet en ... Żwirkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 21:0

76e minuut.
Dabić rent richting de bal. Dabić geeft een hoge lob. Klarin heeft problemen om de bal te vangen. Bertea is nu in balbezit. Bertea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 22:0

78e minuut.
Klungelig pakt Miklos de bal. Miklos met een sublieme pass. Klarin rent richting de bal. Klarin schiet op doel. Żwirkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 23:0

82e minuut.
Żwirkowski trapt de bal weg. Inworp. Barazzutti met een snelle inworp. Miklos geeft een lange en hoge pass. Bertea springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Spisz speelt de bal door. Dabić heeft problemen om de bal te vangen. Dabić passt de bal in één keer door. Bertea rent richting de bal. Bertea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 24:0

87e minuut.
Czapski heeft problemen om de bal te vangen. Bertea is nu in balbezit. Bertea haalt uit met een fantastische trap. Czapski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żwirkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC JAK 25:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranzyt 10%, FC JAK 90%.
Tranzyt - FC JAK 25:0