Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WhiskyDrinkers BRDYUJŚCIE
wd Tactiek eksperyment
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 47.5
very good Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen adequate


12e minuut.
Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez geeft een lange en hoge pass. Brzustewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dyrcz rent richting de bal. Dyrcz schiet op doel. de Farias Muio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - BRDYUJŚCIE 1:0

17e minuut.
Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrcz is nu in balbezit. Dyrcz schiet op doel. de Farias Muio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WhiskyDrinkers - BRDYUJŚCIE 2:0

24e minuut.
Mellili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellili passt de bal met de wreef. Sujko verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrcz is nu in balbezit. Dyrcz haalt uit met een fantastische trap. de Farias Muio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WhiskyDrinkers 48%, BRDYUJŚCIE 52%.
WhiskyDrinkers - BRDYUJŚCIE 2:0

55e minuut.
Mrowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Melo rent richting de bal. Davids begaat een overtreding. Melo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Taşçıoğlu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Barczi passt de bal zonder na te denken. Melo speelt de bal door. Evsikov rent richting de bal. Melo rent richting de bal. Melo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Davids geeft een hoge lob. Sujko kopt de bal weg. Taşçıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Evsikov rent richting de bal. Evsikov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Biegajło komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Taşçıoğlu schiet op doel. Vitoň kopt de bal weg. Daar is Popa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biegajło verovert de bal door een tackle van achteren. Biegajło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mrowiec kopt de bal weg. Barczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczi speelt de bal door. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WhiskyDrinkers 55%, BRDYUJŚCIE 45%.
WhiskyDrinkers - BRDYUJŚCIE 2:0