Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria FC Bulikov United
abra Tactiek 442
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 62.1
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen wonderbaarlijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Hełminiak probeert naar een medespeler te passen. Owusu is nu in balbezit. Baloun rent richting de bal. Owusu is nu in balbezit. Owusu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mallek bokst de bal weg.

10e minuut.
Baszczyński passt de bal zonder na te denken. Daar is Cruysen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruysen geeft een hoge lob. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap. Boscán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Zarycki passt de bal met de wreef. Diaconu rent richting de bal. Diaconu speelt de bal door. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă draait met de bal, schiet en ... Boscán bokst de bal weg.

26e minuut.
Piekarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarycki verovert de bal door een tackle van achteren. Zarycki met een sublieme pass. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cruysen geeft een hoge lob. Inworp. Kollo met een snelle inworp. Baloun geeft de bal voor. Owusu maakt een snoekduik en kopt de bal. Mallek bokst de bal weg.

34e minuut.
Baloun speelt de bal door. Piekarski is nu in balbezit. Piekarski passt de bal zonder na te denken. Daar is Hełminiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hełminiak geeft de bal voor. Mallek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Daar is Hełminiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarycki onderschept slim de pass. Zarycki geeft de bal voor. Hruşcă controleert de bal met de borst. Hruşcă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Pelletier kopt de bal weg. Cruysen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maínz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maínz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria FC 52%, Bulikov United 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria FC - Bulikov United 0:0

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mallek niet meer kan verder spelen. Epuraş komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Cruysen is nu in balbezit. Cruysen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ibisz met een snelle inworp. Pelletier geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bąkiewcz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Futyma rent richting de bal. Futyma geeft een lange en hoge pass. Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński geeft een lange en hoge pass. Hruşcă springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kolano verovert de bal door een tackle van achteren. Kolano geeft de bal voor. Daar is Obring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bąkiewcz rent richting de bal. Bąkiewcz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Baloun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maínz de bal. Baszczyński rent richting de bal. Maínz verovert de bal door een tackle van achteren. Maínz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kollo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz geeft de bal voor. Bąkiewcz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria FC - Bulikov United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria FC 58%, Bulikov United 42%.
Victoria FC - Bulikov United 0:1