Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farbowane Lisy F.C Juventus Turyn
bezpieczna Tactiek 4-1-2-3
47% Balbezit 53%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 58
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 48.1
average Schieten formidable
adequate Passen solid
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Panzeri kopt de bal weg. Šimáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimáček passt de bal zonder na te denken. Gliński is nu in balbezit. Gliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:1

4e minuut.
Maes passt de bal zonder na te denken. Celko rent richting de bal. Celko passt de bal in één keer door. Gliński rent richting de bal. Gliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Šimáček probeert naar een medespeler te passen. Panzeri probeert naar een medespeler te passen. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:2

6e minuut.
Panzeri onderschept slim de pass. Panzeri probeert naar een medespeler te passen. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko schiet op doel. Niemczycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:3

9e minuut.
Šimáček passt de bal met de wreef. Widarsson heeft problemen om de bal te vangen. Auth met een sublieme pass. Gliński is nu in balbezit. Gliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šimáček rent richting de bal. Šimáček draait met de bal, schiet en ... Niemczycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:4

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panzeri met een snelle inworp. Šimáček rent richting de bal. Šimáček draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:5

15e minuut.
Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skafarek onderschept slim de pass. Skafarek met een sublieme pass. Šimáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimáček haalt uit met een fantastische trap. Niemczycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šimáček probeert naar een medespeler te passen. Celko rent richting de bal. Celko draait met de bal, schiet en ... Niemczycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:6

18e minuut.
Celko is nu in balbezit. Celko passt de bal in één keer door. Gliński rent richting de bal. Gliński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šimáček is nu in balbezit. Šimáček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:7

18e minuut.
Szmak met een sublieme pass. Skafarek is nu in balbezit. Gliński verovert de bal door een tackle van achteren. Gliński schiet op doel. Niemczycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:8

22e minuut.
Maes neemt vlug de vrije trap. Mikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko verovert de bal door een tackle van achteren. Celko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:9

27e minuut.
Panzeri maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Šimáček rent richting de bal. Skafarek rent richting de bal. Šimáček onderschept slim de pass. Šimáček haalt uit met een fantastische trap. Niemczycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:10

29e minuut.
Šimáček rent richting de bal. Šimáček speelt de bal door. Klungelig pakt Gliński de bal. Gliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:11

30e minuut.
Skafarek passt de bal in één keer door. Šimáček rent richting de bal. Šimáček passt de bal met de wreef. Gliński is nu in balbezit. Gliński schiet op doel. Niemczycki bokst de bal weg.

31e minuut.
Skafarek verovert de bal door een tackle van achteren. Skafarek geeft een lange en hoge pass. Szmak kopt de bal weg. Celko rent richting de bal. Celko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Auth rent richting de bal. Auth met een sublieme pass. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko draait met de bal, schiet en ... Niemczycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:12

34e minuut.
Bychowiec geeft de bal voor. MacInnes is nu in balbezit. MacInnes geeft de bal voor. Auth rent richting de bal. Auth probeert naar een medespeler te passen. Niemczycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gliński rent richting de bal. Gliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:13

35e minuut.
Daar is Skafarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skafarek geeft de bal voor. Panzeri kopt de bal weg. Daar is Gliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Šimáček rent richting de bal. Šimáček passt de bal zonder na te denken. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński schiet op doel. Niemczycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:14

38e minuut.
Celko rent richting de bal. Celko passt de bal zonder na te denken. Šimáček rent richting de bal. Šimáček haalt uit met een fantastische trap. Niemczycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Maes maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Šimáček rent richting de bal. Šimáček passt de bal in één keer door. Gliński heeft problemen om de bal te vangen. Gliński draait met de bal, schiet en ... Niemczycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Celko passt de bal in één keer door. Niemczycki probeert naar een medespeler te passen. Auth kopt de bal weg. Daar is Celko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celko probeert naar een medespeler te passen. Niemczycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gliński is nu in balbezit. Gliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farbowane Lisy 87%, F.C Juventus Turyn 13%.
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:15

47e minuut.
Panzeri probeert naar een medespeler te passen. Šimáček is nu in balbezit. Šimáček passt de bal zonder na te denken. Gliński is nu in balbezit. Gliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šimáček rent richting de bal. Gliński rent richting de bal. Gliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:16

49e minuut.
Šimáček is nu in balbezit. Šimáček passt de bal met de wreef. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński haalt uit met een fantastische trap. Niemczycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Celko rent richting de bal. Celko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:17

51e minuut.
Auth met een sublieme pass. Panzeri rent richting de bal. Panzeri passt de bal zonder na te denken. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński schiet op doel. Niemczycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Celko rent richting de bal. Celko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:18

53e minuut.
Panzeri speelt de bal door. Celko is nu in balbezit. Celko speelt de bal door. Gliński is nu in balbezit. Gliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:19

56e minuut.
Maes kopt de bal weg. Panzeri met een sublieme pass. Celko met een sublieme pass. Gliński is nu in balbezit. Gliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Gliński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:20

59e minuut.
Niemczycki probeert naar een medespeler te passen. Auth bereikt de bal nog maar net als eerste. Auth probeert naar een medespeler te passen. Daar is Celko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celko passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Widarsson kopt de bal weg. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński met een sublieme pass. Šimáček is nu in balbezit. Šimáček draait met de bal, schiet en ... Niemczycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Auth kopt de bal weg. Celko is nu in balbezit. Celko passt de bal zonder na te denken. Daar is Gliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gliński schiet op doel. Niemczycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šimáček rent richting de bal. Šimáček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:21

65e minuut.
Šimáček heeft problemen om de bal te vangen. Panzeri met een sublieme pass. Gliński rent richting de bal. Gliński schiet op doel. Niemczycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:22

66e minuut.
Panzeri is nu in balbezit. Panzeri passt de bal in één keer door. Gliński rent richting de bal. Gliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:23

68e minuut.
Auth met de inworp. Klungelig pakt Maes de bal. Maes met een sublieme pass. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński haalt uit met een fantastische trap. Niemczycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skafarek is nu in balbezit. Gliński onderschept slim de pass. Gliński haalt uit met een fantastische trap. Niemczycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Celko rent richting de bal. Celko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:24

71e minuut.
Niemczycki probeert naar een medespeler te passen. Szmak kopt de bal weg. Šimáček rent richting de bal. Šimáček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:25

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Niemczycki niet meer kan verder spelen. Żeromski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Żeromski speelt de bal door. Auth kopt de bal weg. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko draait met de bal, schiet en ... Żeromski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:26

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Auth met de inworp. Celko probeert naar een medespeler te passen. Gliński rent richting de bal. Gliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Celko is nu in balbezit. Celko haalt uit met een fantastische trap. Żeromski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Auth met de inworp. Klungelig pakt Celko de bal. Celko passt de bal met de wreef. Šimáček rent richting de bal. Šimáček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Celko passt de bal met de wreef. Maes bereikt de bal nog maar net als eerste. Maes passt de bal zonder na te denken. Šimáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimáček draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Doeltrap. Żeromski met een harde bal richting middenveld. Szmak kopt de bal weg. Gliński is nu in balbezit. Gliński draait met de bal, schiet en ... Żeromski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šimáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimáček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Celko is nu in balbezit. Celko passt de bal met de wreef. Gliński is nu in balbezit. Gliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:27

87e minuut.
Skafarek geeft een hoge lob. Panzeri is nu in balbezit. Panzeri speelt de bal door. Celko is nu in balbezit. Celko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Auth geeft de bal voor. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:28

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farbowane Lisy 92%, F.C Juventus Turyn 8%.
Farbowane Lisy - F.C Juventus Turyn 0:28