Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jerzynki Drugie FC Stanisławianka
d Tactiek Tiki-Taka
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 51.8
very good Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Inworp. Abad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiejowski speelt de bal door. Việt Hùng rent richting de bal. Việt Hùng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Wiejowski speelt de bal door. Việt Hùng rent richting de bal. Việt Hùng passt de bal in één keer door. Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Việt Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Docan probeert naar een medespeler te passen. Pełszyk heeft problemen om de bal te vangen. Cristescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cristescu schiet op doel. De bal raakt de paal. Cypisek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerzynki Drugie - FC Stanisławianka 0:1

38e minuut.
Mącik geeft een lange en hoge pass. Ruiz kopt de bal weg. Dranirskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dranirskiy geeft een hoge lob. Żywioł heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Việt Hùng is nu in balbezit. Cypisek probeert wanhopig de bal te grijpen. Việt Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Żołnowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Żołnowski krijgt een gele kaart. Việt Hùng raakt geblesseerd tijdens het duel. Việt Hùng neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Zamparutti onderschept slim de pass. Kapturek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapturek passt de bal met de wreef. Janczewski rent richting de bal. Janczewski schiet op doel. Zambrano bokst de bal weg. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jerzynki Drugie - FC Stanisławianka 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jerzynki Drugie 53%, FC Stanisławianka 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jerzynki Drugie - FC Stanisławianka 1:1

46e minuut.
Świerblewski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kapturek probeert naar een medespeler te passen. Janczewski is nu in balbezit. Gerhardsen begaat een overtreding. Janczewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pełszyk wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Chaburski geeft een lange en hoge pass. Dranirskiy rent richting de bal. Dranirskiy speelt de bal door. Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristescu draait met de bal, schiet en ... Cypisek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Docan kopt de bal weg. Mącik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mącik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dranirskiy de bal. Dranirskiy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Chaburski kopt de bal weg. Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Kapturek speelt de bal door. Janczewski rent richting de bal. Janczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jerzynki Drugie 58%, FC Stanisławianka 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jerzynki Drugie - FC Stanisławianka 1:1