Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.056
  • Stadion: Stadion slońca
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 22655
Cały czas do przodu FC Stanisławianka
Ble Tactiek Tiki-Taka
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.1 gemiddelde waardering 50.1
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Gerhardsen met een sublieme pass. Sandanger is nu in balbezit. Sandanger geeft een lange en hoge pass. Ruiz probeert de bal aan de voet te houden. Cristescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Abad speelt de bal door. Szviták bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropa verovert de bal door een tackle van achteren. Ropa heeft problemen om de bal te vangen. Ropa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Długi passt de bal met de wreef. Gruszczyński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pessot. Gruszczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lubosz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Zambrano trapt de bal weg van het doel. Rybkowski kopt de bal weg. Gruszczyński is nu in balbezit. Gruszczyński schiet op doel. Zambrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ghişoiu kopt de bal weg. Bartalesi is nu in balbezit. Bartalesi passt de bal in één keer door. Gruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczyński schiet op doel. Zambrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristescu speelt de bal door. Ropa bereikt de bal nog maar net als eerste. Brylski rent richting de bal. Brylski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Wiejowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiejowski met een sublieme pass. Brylski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cristescu rent richting de bal. Cristescu schiet op doel. Peristi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Długi met een sublieme pass. Daar is Gruszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruszczyński passt de bal in één keer door. Ghişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghişoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ghişoiu heeft problemen om de bal te vangen. Ghişoiu passt de bal met de wreef. Daar is Bartalesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartalesi draait met de bal, schiet en ... Zambrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cały czas do przodu - FC Stanisławianka 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cały czas do przodu 41%, FC Stanisławianka 59%.
Cały czas do przodu - FC Stanisławianka 1:0

50e minuut.
Bartalesi passt de bal zonder na te denken. Gerhardsen probeert de bal aan de voet te houden. Pessot geeft een lange en hoge pass. Cristescu rent richting de bal. Cristescu haalt uit met een fantastische trap. Peristi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristescu rent richting de bal. Cristescu schiet op doel. Paal! Peristi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ropa is nu in balbezit. Ropa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cały czas do przodu - FC Stanisławianka 1:1

55e minuut.
Klungelig pakt Sandanger de bal. Sandanger probeert naar een medespeler te passen. Długi rent richting de bal. Długi geeft een lange en hoge pass. Bartalesi springt en kopt de bal. Zambrano bokst de bal weg.

57e minuut.
Leitch geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ghişoiu met de inworp. Bartalesi heeft problemen om de bal te vangen. Bartalesi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gerhardsen is nu in balbezit. Gruszczyński onderschept slim de pass. Gruszczyński probeert naar een medespeler te passen. Bartalesi is nu in balbezit. Bartalesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gruszczyński probeert naar een medespeler te passen. Rybkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybkowski met een sublieme pass. Bartalesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartalesi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zambrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cały czas do przodu 54%, FC Stanisławianka 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cały czas do przodu - FC Stanisławianka 1:1