Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.056
  • Stadion: CARLSBERG ARENA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13952
CARLSBERG KURZA GÓRA Farbowane Lisy
fredek Tactiek bezpieczna
53% Balbezit 47%
16% Spel op eigen helft 84%
57 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 38.3
excellent Schieten good
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Inworp. Kołodziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salimi rent richting de bal. Salimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 1:0

3e minuut.
Skafarek is nu in balbezit. Maróti verovert de bal door een tackle van achteren. Maróti met een sublieme pass. Gajda is nu in balbezit. Gajda haalt uit met een fantastische trap. Niemczycki bokst de bal weg.

4e minuut.
Salimi kan de bal niet met de borst controleren. Salimi probeert naar een medespeler te passen. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda draait met de bal, schiet en ... Niemczycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 2:0

5e minuut.
Zagłoba met een snelle inworp. Daar is Maróti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maróti geeft een lange en hoge pass. Salimi springt en kopt de bal. Niemczycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 3:0

7e minuut.
Niemczycki probeert naar een medespeler te passen. Maróti kopt de bal weg. Bucerzan controleert de bal met de borst. Bucerzan geeft een hoge lob. Gajda springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 4:0

9e minuut.
Salimi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kołodziński rent richting de bal. Kołodziński probeert naar een medespeler te passen. Bucerzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucerzan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Maróti kopt de bal weg. Bucerzan met een sublieme pass. Gajda rent richting de bal. Gajda haalt uit met een fantastische trap. Niemczycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 5:0

11e minuut.
Kaak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skafarek de bal. Gajda onderschept slim de pass. Gajda schiet op doel. Niemczycki bokst de bal weg. Salimi rent richting de bal. Salimi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 6:0

12e minuut.
Inworp. Zagłoba met de inworp. Maróti speelt de bal door. Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 7:0

13e minuut.
Skafarek geeft een lange en hoge pass. Zagłoba kopt de bal weg. Bucerzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucerzan probeert naar een medespeler te passen. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kołodziński speelt de bal door. Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi probeert naar een medespeler te passen. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 8:0

17e minuut.
Daar is Maróti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maróti met een sublieme pass. Kołodziński rent richting de bal. Salimi rent richting de bal. Salimi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Maróti kopt de bal weg. Bucerzan is nu in balbezit. Bucerzan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salimi de bal. Salimi schiet op doel. Niemczycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salimi is nu in balbezit. Salimi probeert naar een medespeler te passen. Gajda is nu in balbezit. Gajda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 9:0

23e minuut.
Kołodziński met een sublieme pass. Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi passt de bal zonder na te denken. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda haalt uit met een fantastische trap. Niemczycki bokst de bal weg. Salimi probeert de bal aan de voet te houden. Salimi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 10:0

25e minuut.
Inworp. Zagłoba met een snelle inworp. Gajda kan de bal niet met de borst controleren. Gajda schiet op doel. Niemczycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Niemczycki speelt de bal door. Kaak is nu in balbezit. Kaak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Skafarek passt de bal in één keer door. Salimi rent richting de bal. Bucerzan met een sublieme pass. Gajda is nu in balbezit. Gajda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bucerzan speelt de bal door. Gajda is nu in balbezit. Gajda passt de bal zonder na te denken. Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Niemczycki met een sublieme pass. Kołodziński kopt de bal weg. Bucerzan speelt de bal door. Gajda rent richting de bal. Gajda haalt uit met een fantastische trap. Niemczycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salimi rent richting de bal. Salimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 11:0

32e minuut.
Skafarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bucerzan is nu in balbezit. Bucerzan speelt de bal door. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 12:0

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagłoba met de inworp. Maróti probeert naar een medespeler te passen. Gajda rent richting de bal. Gajda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda draait met de bal, schiet en ... Niemczycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 13:0

40e minuut.
Bucerzan met een sublieme pass. Klungelig pakt Gajda de bal. Skafarek rent richting de bal. Skafarek geeft een hoge lob. Gajda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito geeft een hoge lob. Bucerzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucerzan geeft een lange en hoge pass. Gajda krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Niemczycki trapt de bal weg. Kołodziński kopt de bal weg. Bucerzan speelt de bal door. Klungelig pakt Gajda de bal. Gajda haalt uit met een fantastische trap. Niemczycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Salimi is nu in balbezit. Salimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARLSBERG KURZA GÓRA 17%, Farbowane Lisy 83%.
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 14:0

49e minuut.
Kaak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maróti verovert de bal door een tackle van achteren. Maróti met een sublieme pass. Salimi rent richting de bal. Salimi schiet op doel. Niemczycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salimi is nu in balbezit. Salimi schiet op doel. Niemczycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Bucerzan speelt de bal door. Zagłoba is nu in balbezit. Zagłoba speelt de bal door. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda haalt uit met een fantastische trap. Niemczycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Maróti passt de bal in één keer door. Kołodziński probeert naar een medespeler te passen. Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi schiet op doel. Niemczycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 15:0

56e minuut.
Bychowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi rent richting de bal. Bychowiec maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bychowiec moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bychowiec schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
Zagłoba speelt de bal door. Bucerzan is nu in balbezit. Bucerzan speelt de bal door. Salimi rent richting de bal. Salimi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 16:0

60e minuut.
Bucerzan is nu in balbezit. Bucerzan passt de bal in één keer door. Salimi rent richting de bal. Salimi schiet op doel. Niemczycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 17:0

61e minuut.
Maróti kopt de bal weg. Bucerzan met een sublieme pass. Salimi rent richting de bal. Salimi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 18:0

65e minuut.
Skafarek rent richting de bal. Salimi onderschept slim de pass. Salimi probeert naar een medespeler te passen. Gajda rent richting de bal. Gajda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bucerzan met een sublieme pass. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salimi heeft problemen om de bal te vangen. Salimi draait met de bal, schiet en ... Niemczycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 19:0

66e minuut.
Gajda probeert de bal met de borst te controleren. Niemczycki speelt de bal door. Maróti is nu in balbezit. Kaak onderschept slim de pass. Kaak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Niemczycki met een harde bal richting middenveld. Maróti is nu in balbezit. Maróti passt de bal zonder na te denken. Salimi rent richting de bal. Salimi schiet op doel. Niemczycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 20:0

70e minuut.
Kołodziński met de inworp. Maróti heeft problemen om de bal te vangen. Maróti passt de bal in één keer door. Gajda rent richting de bal. Gajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 21:0

73e minuut.
Zagłoba speelt de bal door. Bucerzan is nu in balbezit. Bucerzan speelt de bal door. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salimi is nu in balbezit. Salimi draait met de bal, schiet en ... Niemczycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 22:0

75e minuut.
Zagłoba probeert naar een medespeler te passen. Gajda rent richting de bal. Gajda geeft een hoge lob. Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 23:0

76e minuut.
Skafarek geeft een hoge lob. Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba probeert naar een medespeler te passen. Salimi is nu in balbezit. Salimi schiet op doel. Niemczycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gajda heeft problemen om de bal te vangen. Salimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimi schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Maróti kopt de bal weg. Klungelig pakt Bucerzan de bal. Bucerzan speelt de bal door. Salimi rent richting de bal. Salimi draait met de bal, schiet en ... Niemczycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Maróti met een sublieme pass. Gajda rent richting de bal. Gajda geeft een lange en hoge pass. Salimi is nu in balbezit. Salimi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Niemczycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Maróti speelt de bal door. Salimi met een sublieme pass. Gajda rent richting de bal. Gajda haalt uit met een fantastische trap. Niemczycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Salimi rent richting de bal. Salimi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bucerzan met een sublieme pass. Gajda rent richting de bal. Niemczycki met een sublieme pass. Kaak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 23:1

89e minuut.
Bucerzan met een sublieme pass. Kołodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziński met een sublieme pass. Salimi rent richting de bal. Salimi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Zagłoba met de inworp. Maróti kan de bal niet met de borst controleren. Bucerzan probeert naar een medespeler te passen. Salimi heeft problemen om de bal te vangen. Salimi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 24:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CARLSBERG KURZA GÓRA 16%, Farbowane Lisy 84%.
CARLSBERG KURZA GÓRA - Farbowane Lisy 24:1