Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS CAMEL 2019 Bandyci Szczecin
nowyyy Tactiek 4-1-3-2
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
34.5 gemiddelde waardering 47.2
zwak Schieten uitstekend
matig Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


8e minuut.
Zawadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Zawadzki geeft een lange en hoge pass. Dębiński rent richting de bal. Prescott onderschept slim de pass. Prescott geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Türk geeft de bal voor. Klungelig pakt Mugherli de bal. Dürrenmatt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dürrenmatt krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Dębiński onderschept slim de pass. Jacobi rent richting de bal. Mugherli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łacina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Prescott passt de bal met de wreef. Jacobi met een sublieme pass. Skowronek verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez schiet op doel. Łacina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Badziak kopt de bal weg. Strappe met een sublieme pass. Klungelig pakt Skowronek de bal. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobi is nu in balbezit. Mugherli rent richting de bal. Mugherli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - Bandyci Szczecin 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS CAMEL 2019 61%, Bandyci Szczecin 39%.
KS CAMEL 2019 - Bandyci Szczecin 0:1

48e minuut.
Prescott probeert naar een medespeler te passen. Skowronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - Bandyci Szczecin 0:2

50e minuut.
Strappe geeft een lange en hoge pass. Türk bereikt de bal nog maar net als eerste. Türk met een sublieme pass. Prescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mejía Pérez rent richting de bal. Skowronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía Pérez schiet op doel. Łacina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - Bandyci Szczecin 0:3

56e minuut.
Sirmen met de inworp. Mugherli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadzki rent richting de bal. Mugherli onderschept slim de pass. Mugherli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mugherli is nu in balbezit. Mugherli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - Bandyci Szczecin 0:4

62e minuut.
Sirmen verovert de bal door een tackle van achteren. Sirmen geeft een lange en hoge pass. Mugherli kopt de bal weg. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Łacina met een sublieme pass. Tamanti kopt de bal weg. Skowronek is nu in balbezit. Mejía Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. Łacina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mugherli rent richting de bal. Dürrenmatt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mugherli raakt geblesseerd tijdens het duel. Jacobi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - Bandyci Szczecin 0:5

76e minuut.
Dębiński is nu in balbezit. Dębiński passt de bal zonder na te denken. Türk met een sublieme pass. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. Łacina bokst de bal weg. Mugherli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugherli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Strappe met een sublieme pass. Türk rent richting de bal. Türk geeft een hoge lob. Mugherli is nu in balbezit. Mugherli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Bieczyński de bal onder controle te krijgen. Jacobi met een sublieme pass. Mejía Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugherli onderschept slim de pass. Mugherli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS CAMEL 2019 68%, Bandyci Szczecin 32%.
KS CAMEL 2019 - Bandyci Szczecin 0:5