Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Juventus Turyn KS CAMEL 2019
4-1-2-3 Tactiek nowyyy
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 30.5
formidable Schieten weak
very good Passen average
good Verdedigen weak


2e minuut.
Tyszko verovert de bal door een tackle van achteren. Tyszko geeft een lange en hoge pass. Celko is nu in balbezit. Celko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šimáček met een sublieme pass. Panzeri met een sublieme pass. Gliński is nu in balbezit. Gliński draait met de bal, schiet en ... Łacina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - KS CAMEL 2019 1:0

5e minuut.
Gajewski is nu in balbezit. Maes onderschept slim de pass. Maes speelt de bal door. Gliński heeft problemen om de bal te vangen. Gliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Tyszko kopt de bal weg. Auth rent richting de bal. Auth passt de bal zonder na te denken. Celko rent richting de bal. Celko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Domarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domarski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zawadzki de bal. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - KS CAMEL 2019 2:0

25e minuut.
Auth met een sublieme pass. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zawadzki. Gliński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maes komt bij de bal en schiet. Łacina bokst de bal weg. Šimáček is nu in balbezit. Šimáček draait met de bal, schiet en ... Łacina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Celko verovert de bal door een tackle van achteren. Celko geeft de bal voor. Klungelig pakt Zawadzki de bal. Gliński is nu in balbezit. Gliński draait met de bal, schiet en ... Łacina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Celko verovert de bal door een tackle van achteren. Celko geeft de bal voor. Panzeri speelt de bal door. Daar is Gliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Celko met een snelle inworp. Auth speelt de bal door. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński haalt uit met een fantastische trap. Łacina bokst de bal weg. Šimáček is nu in balbezit. Šimáček schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Klungelig pakt Auth de bal. Auth met een sublieme pass. Gliński rent richting de bal. Gliński haalt uit met een fantastische trap. Łacina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - KS CAMEL 2019 3:0

40e minuut.
Auth verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szerszeń. Auth raakt geblesseerd tijdens het duel. Auth zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Celko kopt de bal weg. Panzeri heeft problemen om de bal te vangen. Gliński rent richting de bal. Gliński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Tyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszko passt de bal in één keer door. Panzeri is nu in balbezit. Panzeri geeft een lange en hoge pass. Gliński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Juventus Turyn 28%, KS CAMEL 2019 72%.
F.C Juventus Turyn - KS CAMEL 2019 3:0

49e minuut.
Dürrenmatt probeert naar een medespeler te passen. Panzeri is nu in balbezit. Panzeri passt de bal zonder na te denken. Gliński is nu in balbezit. Gliński haalt uit met een fantastische trap. Łacina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Maes passt de bal zonder na te denken. Panzeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzeri passt de bal in één keer door. Šimáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimáček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Łacina trapt de bal weg van het doel. Panzeri rent richting de bal. Panzeri geeft een lange en hoge pass. Gliński is nu in balbezit. Gliński haalt uit met een fantastische trap. Łacina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Panzeri passt de bal met de wreef. Auth rent richting de bal. Auth geeft een hoge lob. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Auth onderschept slim de pass. Celko geeft een hoge lob. Šimáček rent richting de bal. Šimáček schiet op doel. Łacina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Domarski passt de bal met de wreef. Tyszko is nu in balbezit. Tyszko speelt de bal door. Šimáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimáček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Szerszeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszeń passt de bal met de wreef. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - KS CAMEL 2019 4:0

77e minuut.
Tyszko is nu in balbezit. Tyszko geeft de bal voor. Zawadzki heeft problemen om de bal te vangen. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński schiet op doel. Łacina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Panzeri speelt de bal door. Šimáček rent richting de bal. Šimáček met een sublieme pass. Gliński rent richting de bal. Gliński haalt uit met een fantastische trap. Łacina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Łacina met een harde bal richting middenveld. Auth kopt de bal weg. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - KS CAMEL 2019 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Juventus Turyn 29%, KS CAMEL 2019 71%.
F.C Juventus Turyn - KS CAMEL 2019 5:0