Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chomiczówka FC FC Stanisławianka
Legia Warszawa Tactiek Tiki-Taka
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 51
adequate Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen good


5e minuut.
Docan passt de bal in één keer door. Ropa heeft problemen om de bal te vangen. Ropa probeert naar een medespeler te passen. Cristescu rent richting de bal. Cristescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ropa met de inworp. Łyskawa speelt de bal door. Dranirskiy speelt de bal door. Brylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brylski schiet op doel. Czapla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Leitch geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kubowicz de bal. Met opzet legt Docan zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Docan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
Abad passt de bal in één keer door. Dranirskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dranirskiy speelt de bal door. Brylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brylski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chomiczówka FC 64%, FC Stanisławianka 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chomiczówka FC - FC Stanisławianka 0:0

59e minuut.
Gerhardsen kopt de bal weg. Dranirskiy geeft een hoge lob. Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristescu haalt uit met een fantastische trap. Czapla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - FC Stanisławianka 0:1

64e minuut.
Cristescu rent richting de bal. Łyskawa verovert de bal door een tackle van achteren. Łyskawa met een sublieme pass. Brylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brylski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Łyskawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łyskawa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łyskawa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pessot kopt de bal weg. Schindler rent richting de bal. Schindler geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zambrano niet meer kan verder spelen. Kucharski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Gerhardsen kopt de bal weg. Ropa is nu in balbezit. Kubowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubowicz krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristescu geeft een hoge lob. Wiejowski kopt de bal weg. Daar is Brylski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brylski haalt uit met een fantastische trap. Czapla bokst de bal weg.

87e minuut.
Leitch met de inworp. Wiejowski geeft de bal voor. Łyskawa probeert de bal met de borst te controleren. Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chomiczówka FC 53%, FC Stanisławianka 47%.
Chomiczówka FC - FC Stanisławianka 0:1