Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Złośliwy Zespół Neuroleptyczny KS Siechnice
III Tactiek 5 def
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 54.3
zwak Schieten redelijk
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen formidabel


12e minuut.
Inworp. Ruzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tokur rent richting de bal. Tokur geeft de bal voor. Daar is Baklavacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Złośliwy Zespół Neuroleptyczny - KS Siechnice 0:1

16e minuut.
Petrusewicz rent richting de bal. Petrusewicz met een sublieme pass. Kunt is nu in balbezit. Kunt geeft een hoge lob. Biesik krijgt zijn hoofd ertegen. Muhannad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
de Windt verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrek geeft de bal voor. Ruzak geeft een lange en hoge pass. Biesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kunt rent richting de bal. Labenok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kunt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tokur neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Złośliwy Zespół Neuroleptyczny - KS Siechnice 0:2

25e minuut.
Kunt rent richting de bal. Kunt geeft de bal voor. Canda rent richting de bal. Ruzak onderschept slim de pass. Ruzak schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Ruzak verovert de bal door een tackle van achteren. Ruzak passt de bal zonder na te denken. Kunt rent richting de bal. Kunt geeft een lange en hoge pass. Biesik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Maurillo met een snelle inworp. Canda rent richting de bal. Ruzak verovert de bal door een tackle van achteren. Ruzak geeft een lange en hoge pass. Biesik maakt een snoekduik en kopt de bal. Muhannad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Labenok heeft problemen om de bal te vangen. Biesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesik draait met de bal, schiet en ... Muhannad bokst de bal weg. Biesik is nu in balbezit. Biesik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
de Windt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Windt geeft de bal voor. Labenok controleert de bal met de borst. Biesik is nu in balbezit. Biesik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Złośliwy Zespół Neuroleptyczny - KS Siechnice 0:3

39e minuut.
Ambrożewski speelt de bal door. Kunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunt geeft een lange en hoge pass. Ruzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Złośliwy Zespół Neuroleptyczny - KS Siechnice 0:4

45e minuut.
Kunt speelt de bal door. Klungelig pakt Biesik de bal. de Windt met een sublieme pass. Ruzak rent richting de bal. Ruzak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Muhannad met een harde bal richting middenveld. Inworp. Ruzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Tokur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokur geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 86%, KS Siechnice 14%.
Złośliwy Zespół Neuroleptyczny - KS Siechnice 0:4

48e minuut.
Kunt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kawka komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Labenok rent richting de bal. Tokur verovert de bal door een tackle van achteren. Tokur schiet op doel. Baklavacı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Złośliwy Zespół Neuroleptyczny - KS Siechnice 0:5

56e minuut.
Tokur is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baklavacı. Tokur raakt geblesseerd tijdens het duel. Pasieczny komt het veld opgelopen. Bodonyi komt het veld opgelopen. Rouzijak komt het veld opgelopen. Kokotas komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Daar is Biesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Windt is nu in balbezit. de Windt passt de bal in één keer door. Tokur rent richting de bal. Tokur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kokotas kopt de bal weg. de Windt heeft problemen om de bal te vangen. Gałecki is nu in balbezit. de Windt verovert de bal door een tackle van achteren. de Windt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kawka is nu in balbezit. Kawka passt de bal in één keer door. Biesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesik schiet op doel. Muhannad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Złośliwy Zespół Neuroleptyczny - KS Siechnice 0:6

65e minuut.
Tokur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokur met een sublieme pass. de Windt probeert naar een medespeler te passen. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Maurillo passt de bal in één keer door. Ruzak speelt de bal door. Biesik heeft problemen om de bal te vangen. de Windt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Windt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Petrusewicz rent richting de bal. Petrusewicz passt de bal in één keer door. Labenok rent richting de bal. Biesik verovert de bal door een tackle van achteren. Biesik haalt uit met een fantastische trap. Muhannad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Złośliwy Zespół Neuroleptyczny - KS Siechnice 0:7

81e minuut.
Cacine geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kawka met de inworp. de Windt is nu in balbezit. de Windt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Antonescu passt de bal in één keer door. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka speelt de bal door. Biesik rent richting de bal. Biesik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pasieczny heeft problemen om de bal te vangen. Ruzak rent richting de bal. Ruzak geeft een lange en hoge pass. Biesik is nu in balbezit. Biesik draait met de bal, schiet en ... Muhannad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 81%, KS Siechnice 19%.
Złośliwy Zespół Neuroleptyczny - KS Siechnice 0:7