Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tur Turek TeamGirl
523_S22m1 Tactiek 4-1-2-1-2
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 57.9
solid Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


13e minuut.
Kłosiński rent richting de bal. Kłosiński passt de bal met de wreef. Müntener heeft problemen om de bal te vangen. Müntener haalt uit met een fantastische trap. Negreiros maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Terlikçi speelt de bal door. Lemming rent richting de bal. Lemming passt de bal zonder na te denken. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Müntener heeft problemen om de bal te vangen. Bogdal rent richting de bal. Müntener schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Müntener is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Milevoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Milevoj passt de bal met de wreef. Aracı probeert naar een medespeler te passen. Su is nu in balbezit. Su schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Huber geeft een hoge lob. Portuondo kopt de bal weg. De Winter speelt de bal door. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ahrens rent richting de bal. Aracı onderschept slim de pass. Aracı geeft de bal voor. Su controleert de bal met de borst. Su schiet op doel. Negreiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Portuondo rent richting de bal. Portuondo speelt de bal door. Su rent richting de bal. Su draait met de bal, schiet en ... Negreiros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - TeamGirl 1:0

38e minuut.
Pekcesur geeft een hoge lob. Den Duts kopt de bal weg. Lemming is nu in balbezit. Lemming geeft een hoge lob. Benie maakt een snoekduik en kopt de bal. Pietra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tur Turek 54%, TeamGirl 46%.
Tur Turek - TeamGirl 1:0

55e minuut.
Crouzet verovert de bal door een tackle van achteren. Crouzet geeft een lange en hoge pass. Burczyński rent richting de bal. Burczyński draait met de bal, schiet en ... Pietra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Lemming met een snelle inworp. Burczyński is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Milevoj ... Strafschop! Milevoj is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Burczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Burczyński neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tur Turek - TeamGirl 1:1

63e minuut.
Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber geeft de bal voor. Daar is Den Duts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Su rent richting de bal. Su schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Su rent richting de bal. Su geeft een hoge lob. Kłosiński is nu in balbezit. Kłosiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - TeamGirl 2:1

76e minuut.
Crouzet is nu in balbezit. Kłosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Portuondo is nu in balbezit. Kłosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kłosiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kłosiński rent richting de bal. Kłosiński haalt uit met een fantastische trap. Negreiros werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Klungelig pakt Ahrens de bal. Kłosiński is nu in balbezit. Crouzet verovert de bal door een tackle van achteren. Aracı is nu in balbezit. Aracı geeft de bal voor. Negreiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Huber geeft de bal voor. Su bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aracı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Su maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tur Turek 54%, TeamGirl 46%.
Tur Turek - TeamGirl 2:1