Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
floose Barca K.S. Polesie Kock
odbyciak Tactiek OFF POLESIE
45% Balbezit 55%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 45.8
solid Schieten solid
solid Passen adequate
adequate Verdedigen solid


9e minuut.
Battecca geeft een lange en hoge pass. Bonin is nu in balbezit. Majstorović rent richting de bal. Lutz onderschept slim de pass. Lutz draait met de bal, schiet en ... Cardoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz rent richting de bal. Padilla rent richting de bal. Padilla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Grzywacz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lutz de bal. Majstorović probeert naar een medespeler te passen. Manso bereikt de bal nog maar net als eerste. Manso geeft een lange en hoge pass. Cardoso bokst de bal weg. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
floose Barca - K.S. Polesie Kock 1:0

18e minuut.
Grzywacz geeft een lange en hoge pass. Atance rent richting de bal. Lutz verovert de bal door een tackle van achteren. Lutz draait met de bal, schiet en ... Cardoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
floose Barca - K.S. Polesie Kock 2:0

23e minuut.
Fernández Montes geeft een hoge lob. Inworp. Teles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieda is nu in balbezit. Bieda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Grzywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloch verovert de bal door een tackle van achteren. Bloch met een sublieme pass. Gerencsér rent richting de bal. Gerencsér schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Geng passt de bal in één keer door. Grzywacz is nu in balbezit. Grzywacz speelt de bal door. Padilla rent richting de bal. Padilla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: floose Barca 38%, K.S. Polesie Kock 62%.
floose Barca - K.S. Polesie Kock 2:0

87e minuut.
Lutz kopt de bal weg. Klungelig pakt Bonin de bal. Atance geeft een hoge lob. Bonin heeft problemen om de bal te vangen. Bonin schiet op doel. Cardoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: floose Barca 40%, K.S. Polesie Kock 60%.
floose Barca - K.S. Polesie Kock 2:0