Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.058
  • Stadion: Sasana Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23999
Sasana Cargovia Kargowa ;]
451k Tactiek new
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
58.4 gemiddelde waardering 51.1
formidable Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen good


24e minuut.
Staruchowicz onderschept slim de pass. Engels met een sublieme pass. Barbadilla Cervilla met een sublieme pass. Desailly is nu in balbezit. Desailly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Barbadilla Cervilla verovert de bal door een tackle van achteren. Barbadilla Cervilla speelt de bal door. Corrao rent richting de bal. Corrao geeft een hoge lob. Mirwa krijgt zijn hoofd ertegen. Bošnjaković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Marie is nu in balbezit. Marie geeft de bal voor. Wojak controleert de bal met de borst. Wojak schiet op doel. Paal!

38e minuut.
Staruchowicz geeft een hoge lob. Abbas controleert de bal met de borst. Szabics is nu in balbezit. Szabics haalt uit met een fantastische trap. Robben probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasana - Cargovia Kargowa ;] 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasana 54%, Cargovia Kargowa ;] 46%.
Sasana - Cargovia Kargowa ;] 0:1

49e minuut.
Szabics controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Turecki neemt vlug de vrije trap. Mirwa kopt de bal weg. Desailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Desailly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kishna bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadilla Cervilla onderschept slim de pass. Barbadilla Cervilla met een sublieme pass. Daar is Corrao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corrao geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Kishna probeert de bal aan de voet te houden. Corrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrao passt de bal zonder na te denken. Desailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Desailly draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Corrao geeft een lange en hoge pass. Szalus kopt de bal weg. Bajski rent richting de bal. Mirwa is nu in balbezit. Mirwa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mirwa is nu in balbezit. Ocipka rent richting de bal. Mirwa onderschept slim de pass. Mirwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sasana - Cargovia Kargowa ;] 1:1

88e minuut.
Bajski probeert naar een medespeler te passen. Corrao rent richting de bal. Corrao geeft een hoge lob. Mirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirwa schiet op doel. Bošnjaković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasana 41%, Cargovia Kargowa ;] 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sasana - Cargovia Kargowa ;] 1:1