Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UKS Domanice floose Barca
UKS-5 Tactiek odbyciak
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
56.5 gemiddelde waardering 48.4
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen solide
goed Verdedigen goed


7e minuut.
Kaspersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaspersen geeft de bal voor. Zapędowski heeft problemen om de bal te vangen. Zapędowski schiet op doel. Tavio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - floose Barca 0:1

23e minuut.
Ernst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernst probeert naar een medespeler te passen. Grzywacz heeft problemen om de bal te vangen. Grzywacz speelt de bal door. Manso geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Lutz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - floose Barca 0:2

25e minuut.
Manso geeft de bal voor. Klungelig pakt Çelebi de bal. Kaspersen speelt de bal door. Lutz rent richting de bal. Lutz draait met de bal, schiet en ... Tavio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zapędowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapędowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - floose Barca 0:3

37e minuut.
Zięcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięcik probeert naar een medespeler te passen. Kılıçarslan rent richting de bal. Kılıçarslan schiet op doel. Quiroga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - floose Barca 1:3

39e minuut.
Fernández Montes passt de bal zonder na te denken. Zięcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięcik passt de bal zonder na te denken. Kılıçarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılıçarslan haalt uit met een fantastische trap. Quiroga bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Domanice - floose Barca 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Domanice 44%, floose Barca 56%.
UKS Domanice - floose Barca 2:3

52e minuut.
Sualay is nu in balbezit. Sualay probeert naar een medespeler te passen. Roztoczański bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczański geeft een hoge lob. Kılıçarslan springt en kopt de bal. Quiroga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Doeltrap. Quiroga trapt de bal weg van het doel. Sualay kopt de bal weg. Kosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosman haalt uit met een fantastische trap. Quiroga bokst de bal weg. Kosman geeft een lange en hoge pass. Quiroga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Roztoczański heeft problemen om de bal te vangen. Roztoczański speelt de bal door. Kılıçarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılıçarslan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Diryavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Diryavka speelt de bal door. Kılıçarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılıçarslan haalt uit met een fantastische trap. Quiroga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Sualay met een sublieme pass. Zięcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięcik passt de bal met de wreef. Kosman is nu in balbezit. Kosman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Zapędowski de bal. Çelebi rent richting de bal. Met opzet legt Zapędowski zijn tegenspeler op de grond. Zapędowski krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Kaspersen onderschept slim de pass. Petrolini verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sualay. Sualay krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Diryavka met de inworp. Sualay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualay passt de bal zonder na te denken. Roztoczański rent richting de bal. Roztoczański speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kosman rent richting de bal. Kosman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UKS Domanice - floose Barca 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Domanice 32%, floose Barca 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UKS Domanice - floose Barca 3:3