Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.059
  • Stadion: FC Marco Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 34284
FC Marco Sereals
max1 Tactiek Widzew
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
57.2 gemiddelde waardering 63.8
very good Schieten formidable
very good Passen very good
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Sychiov speelt de bal door. Amantegui kopt de bal weg. Gagliardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mara geeft een lange en hoge pass. Polet maakt een snoekduik en kopt de bal. Sychiov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Freihammer kopt de bal weg. Daar is Królik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tupinambá geeft een hoge lob. Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marco - Sereals 0:1

11e minuut.
Dmitriev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmitriev probeert naar een medespeler te passen. Mara probeert naar een medespeler te passen. Polet rent richting de bal. Polet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bugała geeft een lange en hoge pass. Gagliardi kopt de bal weg. Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente draait met de bal, schiet en ... Mighten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Marco - Sereals 1:1

23e minuut.
Moniuszko geeft de bal voor. Mighten speelt de bal door. Rezner met een sublieme pass. Dmitriev rent richting de bal. Dmitriev geeft een hoge lob. Sychiov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Mara verovert de bal door een tackle van achteren. Mara speelt de bal door. Dmitriev geeft een lange en hoge pass. Polet is nu in balbezit. Polet schiet op doel. Sychiov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lipiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Mara probeert naar een medespeler te passen. Dmitriev heeft problemen om de bal te vangen. Dmitriev passt de bal in één keer door. Polet is nu in balbezit. Polet haalt uit met een fantastische trap. Sychiov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tulun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rezner met een snelle inworp. Dmitriev geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Polet is nu in balbezit. Polet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marco - Sereals 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Marco 75%, Sereals 25%.
FC Marco - Sereals 1:2

53e minuut.
Gagliardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mara rent richting de bal. Mara passt de bal zonder na te denken. Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Doeltrap. Sychiov trapt de bal weg van het doel. Mols is nu in balbezit. Padalini verovert de bal door een tackle van achteren. Padalini geeft de bal voor. Sychiov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Martson is nu in balbezit. Mara verovert de bal door een tackle van achteren. Mara met een sublieme pass. Dmitriev heeft problemen om de bal te vangen. Dmitriev speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dmitriev met de inworp. Mara rent richting de bal. Mara geeft een hoge lob. Lipiec is nu in balbezit. Lipiec draait met de bal, schiet en ... Sychiov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Martson onderschept slim de pass. Martson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dmitriev met de inworp. Mara geeft een lange en hoge pass. Sychiov bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Polet raakt geblesseerd tijdens het duel. Lipiec neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sychiov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marco - Sereals 1:3

69e minuut.
Martson speelt de bal door. Gagliardi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rezner. Gagliardi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gagliardi kan niet meer verder spelen. Rocha komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Przecherka komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Tulun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tupinambá met de inworp. Tvarůžek rent richting de bal. Tvarůžek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dmitriev speelt de bal door. Rezner is nu in balbezit. Rezner geeft de bal voor. Polet rent richting de bal. Polet draait met de bal, schiet en ... Sychiov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Padalini met een sublieme pass. Bugała speelt de bal door. Klungelig pakt Dmitriev de bal. Dmitriev geeft een lange en hoge pass. Polet maakt een snoekduik en kopt de bal. Sychiov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Lipiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiec passt de bal zonder na te denken. Polet is nu in balbezit. Polet schiet op doel. Sychiov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marco - Sereals 1:4

90e minuut.
Bugała probeert naar een medespeler te passen. Pitras kan de bal niet met de borst controleren. Pitras probeert naar een medespeler te passen. Lipiec is nu in balbezit. Lipiec schiet op doel. Sychiov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Marco 78%, Sereals 22%.
FC Marco - Sereals 1:4