Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.060
  • Stadion: spike Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 7656
spike Buli Z-ne
1i Tactiek Pozdro Ziomy
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 56.1
good Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen good


5e minuut.
Klungelig pakt Rotaru de bal. Sapun rent richting de bal. Rotaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rotaru krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Estrela passt de bal in één keer door. Kurtuluş probeert naar een medespeler te passen. Chimingeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimingeri schiet op doel. Tamone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spike - Buli Z-ne 1:0

18e minuut.
Mráz rent richting de bal. Sapun bereikt de bal nog maar net als eerste. Legat begaat een overtreding. Sapun moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sapun kan niet meer verder spelen. Yakışık komt het veld opgelopen. Mráz komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Amati geeft de bal voor. Mráz is nu in balbezit. Mráz speelt de bal door. Yakışık bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakışık haalt uit met een fantastische trap. Czarnotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Komorowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Zaman de bal. Zaman geeft een hoge lob. Chimingeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimingeri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spike 50%, Buli Z-ne 50%.
spike - Buli Z-ne 1:0

46e minuut.
Honkisz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Jakubowicz geeft een lange en hoge pass. Nakiboğlu rent richting de bal. Nakiboğlu geeft de bal voor. Estrela bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kurtuluş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Harend komt het veld opgelopen. Kežmarský komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Rotaru kopt de bal weg. Harend rent richting de bal. Harend passt de bal zonder na te denken. Chimingeri is nu in balbezit. Chimingeri haalt uit met een fantastische trap. Tamone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spike 57%, Buli Z-ne 43%.
spike - Buli Z-ne 1:0