Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.060
  • Stadion: Buli Z-ne Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17750
Buli Z-ne Sokker Team
Pozdro Ziomy Tactiek new_5-2-3
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.6 gemiddelde waardering 45.2
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Amati rent richting de bal. Amati passt de bal met de wreef. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagl verovert de bal door een tackle van achteren. Nagl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Le geeft een lange en hoge pass. Bigović kan de bal niet met de borst controleren. Valgerand met een sublieme pass. Soldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Coandă geeft een lange en hoge pass. Nagl kopt de bal weg. Niedźwiedź geeft de bal voor. Klungelig pakt Sapun de bal. Sapun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Di Zenso met een sublieme pass. Mráz heeft problemen om de bal te vangen. Le tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mráz raakt geblesseerd tijdens het duel. Valgerand wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Valgerand passt de bal met de wreef. Di Zenso is nu in balbezit. Di Zenso passt de bal in één keer door. Guziałek rent richting de bal. Guziałek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Mráz passt de bal in één keer door. Di Zenso speelt de bal door. Sapun rent richting de bal. Sapun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Sokker Team 1:0

45e minuut.
Komorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Komorowski geeft een lange en hoge pass. Sapun is nu in balbezit. Sapun schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buli Z-ne 41%, Sokker Team 59%.
Buli Z-ne - Sokker Team 1:0

55e minuut.
Di Zenso rent richting de bal. Di Zenso passt de bal in één keer door. Sapun rent richting de bal. Sapun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Sokker Team 2:0

56e minuut.
Le rent richting de bal. Le geeft de bal voor. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek schiet op doel. Berghmans probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Berghmans trapt de bal weg. Amati kopt de bal weg. Valgerand geeft een lange en hoge pass. Mráz is nu in balbezit. Mráz draait met de bal, schiet en ... Berghmans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Di Zenso speelt de bal door. Guziałek is nu in balbezit. Di Zenso bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Zenso geeft de bal voor. Sapun krijgt zijn hoofd ertegen. Berghmans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rantakannel heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mráz met een sublieme pass. Di Zenso is nu in balbezit. Di Zenso passt de bal zonder na te denken. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek schiet op doel. Berghmans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Di Zenso zal de hoekschop nemen. Mráz kopt de bal weg. Klungelig pakt Sapun de bal. Sapun haalt uit met een fantastische trap. Berghmans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Bigović is nu in balbezit. Schipor bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiedź tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niedźwiedź krijgt een gele kaart. Schipor raakt geblesseerd tijdens het duel. Kežmarský komt het veld opgelopen. Regosz komt het veld opgelopen. Honkisz komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kežmarský is nu in balbezit. Sapun rent richting de bal. Kežmarský rent richting de bal. Sapun rent richting de bal. Sapun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sapun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapun passt de bal in één keer door. Di Zenso met een sublieme pass. Kežmarský is nu in balbezit. Kežmarský schiet op doel. Berghmans bokst de bal weg. Daar is Augelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le rent richting de bal. Sapun onderschept slim de pass. Sapun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Sokker Team 3:0

90e minuut.
Di Zenso bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Zenso geeft een hoge lob. Augelli probeert de bal aan de voet te houden. Sapun is nu in balbezit. Sapun haalt uit met een fantastische trap. Berghmans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Marrou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Sokker Team 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buli Z-ne 26%, Sokker Team 74%.
Buli Z-ne - Sokker Team 4:0