Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.060
  • Stadion: Tyskie Błonia
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21975
Gromadzianka 1906 Sokker Team
Tac I Tactiek new_5-2-3
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
58 gemiddelde waardering 48.9
excellent Schieten very good
solid Passen good
formidable Verdedigen solid


1e minuut.
Coandă passt de bal in één keer door. Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Männik rent richting de bal. Baumann verovert de bal door een tackle van achteren. Baumann schiet op doel. Murgu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Redmond heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Sokker Team 0:1

15e minuut.
Nimbley is nu in balbezit. Nimbley passt de bal in één keer door. Lozinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozinschi haalt uit met een fantastische trap. Berghmans probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Mardones bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardones geeft een hoge lob. Nimbley rent richting de bal. Lozinschi is nu in balbezit. Lozinschi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Camarasa passt de bal in één keer door. Dmowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmowski passt de bal met de wreef. Lozinschi is nu in balbezit. Lozinschi haalt uit met een fantastische trap. Berghmans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Schipor met een snelle inworp. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Coandă de bal. Coandă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pitanga is nu in balbezit. Pitanga passt de bal in één keer door. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gromadzianka 1906 - Sokker Team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gromadzianka 1906 50%, Sokker Team 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gromadzianka 1906 - Sokker Team 1:1

50e minuut.
Le bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dmowski geeft een lange en hoge pass. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Schipor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pitanga is nu in balbezit. Pitanga passt de bal met de wreef. Lozinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozinschi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Le is nu in balbezit. Le passt de bal in één keer door. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa schiet op doel. Berghmans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Hurančan rent richting de bal. Hurančan geeft de bal voor. Daar is Kikta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baumann verovert de bal door een tackle van achteren. Baumann schiet op doel. Paal!

71e minuut.
Redmond onderschept slim de pass. Redmond geeft een hoge lob. Hurančan is nu in balbezit. Dmowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dmowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kikta geeft een lange en hoge pass. Rantakannel probeert de bal met de borst te controleren. Lozinschi rent richting de bal. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga haalt uit met een fantastische trap. Berghmans bokst de bal weg.

88e minuut.
Ballesta geeft een lange en hoge pass. Camarasa kopt de bal weg. Hurančan heeft problemen om de bal te vangen. Lozinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozinschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gromadzianka 1906 44%, Sokker Team 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gromadzianka 1906 - Sokker Team 1:1