Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Strzemięcin Grudziądz Sotra Klubben
Exp Team Tactiek trial
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 42.8
excellent Schieten good
outstanding Passen average
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Daar is Józefiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rokne rent richting de bal. Józefiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Józefiak krijgt een gele kaart. Rokne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vacas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rabín rent richting de bal. Rabín schiet op doel. Jaśko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Strzemięcin Grudziądz - Sotra Klubben 1:0

6e minuut.
Baretti geeft de bal voor. Dobrovas met een sublieme pass. Klungelig pakt Rokne de bal. Rokne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Strzemięcin Grudziądz - Sotra Klubben 2:0

9e minuut.
Inworp. Vacas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Moral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moral geeft een hoge lob. Rabín maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaśko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Mishaelov geeft de bal voor. Rabín kopt de bal weg. Fernandès rent richting de bal. Fernandès geeft de bal voor. Rokne krijgt zijn hoofd ertegen. Jaśko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Vacas passt de bal met de wreef. Fernandès bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandès speelt de bal door. Rabín rent richting de bal. Rabín haalt uit met een fantastische trap. Jaśko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Tissot geeft een lange en hoge pass. Memmo speelt de bal door. Fernandès probeert naar een medespeler te passen. Rabín rent richting de bal. Rabín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Strzemięcin Grudziądz - Sotra Klubben 3:0

29e minuut.
Fernandès passt de bal in één keer door. Rokne is nu in balbezit. Rõõmus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Rõõmus moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rõõmus schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Klungelig pakt Fernandès de bal. Fernandès geeft een hoge lob. Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokne verovert de bal door een tackle van achteren. Rokne draait met de bal, schiet en ... Jaśko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Strzemięcin Grudziądz - Sotra Klubben 4:0

33e minuut.
Fernandès rent richting de bal. Fernandès passt de bal in één keer door. Moral probeert naar een medespeler te passen. Rokne bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Memmo heeft problemen om de bal te vangen. Memmo speelt de bal door. Fernandès is nu in balbezit. Fernandès geeft de bal voor. Rokne krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Turrino rent richting de bal. Baretti onderschept slim de pass. Baretti geeft een lange en hoge pass. Rokne bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokne schiet op doel. Jaśko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Vacas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tissot de bal. Rabín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabín schiet op doel. Jaśko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Strzemięcin Grudziądz - Sotra Klubben 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Strzemięcin Grudziądz 28%, Sotra Klubben 72%.
GKS Strzemięcin Grudziądz - Sotra Klubben 5:0

47e minuut.
Açan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancosu onderschept slim de pass. Turrino verovert de bal door een tackle van achteren. Turrino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Strzemięcin Grudziądz - Sotra Klubben 5:1

69e minuut.
Inworp. Minerva komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mishaelov geeft een hoge lob. Gioia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moral onderschept slim de pass. Moral draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tissot verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandès rent richting de bal. Ramos maakt een afschuwelijke overtreding. Fernandès raakt geblesseerd tijdens het duel. Moral komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Memmo passt de bal in één keer door. Fernandès bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandès geeft een lange en hoge pass. Rokne is nu in balbezit. Rokne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rokne is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vacas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Strzemięcin Grudziądz 45%, Sotra Klubben 55%.
GKS Strzemięcin Grudziądz - Sotra Klubben 5:1