Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Obrytka Team II Sotra Klubben
Moja Tactiek trial
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58 gemiddelde waardering 44.3
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen matig
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Perelló is nu in balbezit. Perelló met een sublieme pass. Daar is Kostić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aničić is nu in balbezit. Aničić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Colace rent richting de bal. Perelló verovert de bal door een tackle van achteren. Perelló geeft een lange en hoge pass. Aničić is nu in balbezit. Aničić draait met de bal, schiet en ... Jaśko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Trebaldi rent richting de bal. Trebaldi passt de bal in één keer door. Kostić is nu in balbezit. Aničić rent richting de bal. Aničić haalt uit met een fantastische trap. Jaśko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Perelló geeft de bal voor. Rõõmus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kostić is nu in balbezit. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - Sotra Klubben 1:0

17e minuut.
Škrada speelt de bal door. Bandırmalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalı geeft een lange en hoge pass. Škrada geeft een lange en hoge pass. Aničić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mendanha kopt de bal weg. Daar is Turrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trebaldi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Trebaldi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Colace is nu in balbezit. Perelló verovert de bal door een tackle van achteren. Perelló probeert naar een medespeler te passen. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bandırmalı passt de bal in één keer door. Škrada rent richting de bal. Józefiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Józefiak krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Sánchez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Açan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Turrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turrino draait met de bal, schiet en ... Grodzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Obrytka Team II - Sotra Klubben 1:1

41e minuut.
Nafti met een sublieme pass. Škrada rent richting de bal. Škrada passt de bal zonder na te denken. Kostić is nu in balbezit. Kostić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obrytka Team II 31%, Sotra Klubben 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Obrytka Team II - Sotra Klubben 1:1

46e minuut.
Škrada is nu in balbezit. Škrada geeft de bal voor. Tissot is nu in balbezit. Aničić onderschept slim de pass. Aničić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - Sotra Klubben 2:1

55e minuut.
Aničić passt de bal met de wreef. Škrada rent richting de bal. Škrada geeft een lange en hoge pass. Daar is Aničić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Turrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Colace controleert de bal met de borst. Perelló rent richting de bal. Perelló draait met de bal, schiet en ... Jaśko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - Sotra Klubben 3:1

66e minuut.
Buitenspel voor Açan. Goede buitenspelval van de verdediging. Minerva komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Perelló met een sublieme pass. Škrada rent richting de bal. Škrada speelt de bal door. Kostić rent richting de bal. Kostić draait met de bal, schiet en ... Jaśko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - Sotra Klubben 4:1

84e minuut.
Nafti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafti draait met de bal, schiet en ... Minerva probeert de bal met de borst te controleren. Kostić is nu in balbezit. Kostić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obrytka Team II 35%, Sotra Klubben 65%.
Obrytka Team II - Sotra Klubben 4:1