Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.061
  • Stadion: Barca Kapy Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 21399
Barca Kapy KS Sokoły
Nowa Tactiek Regrimento
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.7 gemiddelde waardering 46.7
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Pleşca onderschept slim de pass. Herojewski speelt de bal door. Speleers bereikt de bal nog maar net als eerste. Speleers geeft de bal voor. Greenwood krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - KS Sokoły 1:0

14e minuut.
Verlengia met een sublieme pass. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood speelt de bal door. Mihart is nu in balbezit. Mihart haalt uit met een fantastische trap. Purdjianto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Voorintholt geeft een lange en hoge pass. Verlengia kopt de bal weg. Mommens heeft problemen om de bal te vangen. Greenwood rent richting de bal. Greenwood schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Speleers passt de bal in één keer door. Herojewski rent richting de bal. Herojewski probeert naar een medespeler te passen. Mihart is nu in balbezit. Mihart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - KS Sokoły 2:0

41e minuut.
Flores met een snelle inworp. Mulazzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulazzano schiet op doel. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca Kapy 36%, KS Sokoły 64%.
Barca Kapy - KS Sokoły 2:0

49e minuut.
Verlengia heeft problemen om de bal te vangen. Lewczuk rent richting de bal. Lewczuk passt de bal in één keer door. Piec rent richting de bal. Piec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Voorintholt is nu in balbezit. Mihart onderschept slim de pass. Mihart met een sublieme pass. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood draait met de bal, schiet en ... Purdjianto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca Kapy 45%, KS Sokoły 55%.
Barca Kapy - KS Sokoły 2:0