Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ciuliki Ngine Sopot K. P. SPARTAK ZAGÓRZE
fpierdulerio Tactiek kijem między ocz
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.2 gemiddelde waardering 51.7
outstanding Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen solid


2e minuut.
Mordasini rent richting de bal. Dynak verovert de bal door een tackle van achteren. Dynak passt de bal zonder na te denken. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 1:0

7e minuut.
Ojaveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak verovert de bal door een tackle van achteren. Dynak passt de bal in één keer door. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ojaveer heeft problemen om de bal te vangen. Silvestre rent richting de bal. Silvestre passt de bal in één keer door. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski schiet op doel. Sharp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 2:0

20e minuut.
Bambrowski kopt de bal weg. Daar is Dynak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojaveer is nu in balbezit. Dynak onderschept slim de pass. Dynak draait met de bal, schiet en ... Sharp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Banaszkiewicz geeft een hoge lob. Gorącawoda rent richting de bal. Gorącawoda geeft een lange en hoge pass. Dynak is nu in balbezit. Dynak draait met de bal, schiet en ... Sharp bokst de bal weg.

35e minuut.
Daar is Semler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semler geeft een lange en hoge pass. Wagarowicz heeft problemen om de bal te vangen. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. Sharp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Mordasini probeert naar een medespeler te passen. Walusiak probeert naar een medespeler te passen. Sepsey geeft de bal voor. Fudali is nu in balbezit. Fudali schiet op doel. Sharp bokst de bal weg. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski geeft de bal voor. Mordasini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soulié rent richting de bal. Banaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 3:0

43e minuut.
Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulié verovert de bal door een tackle van achteren. Dynak verovert de bal door een tackle van achteren. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski passt de bal in één keer door. Sharp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski schiet op doel. Sharp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fudali geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bambrowski kopt de bal weg. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciuliki Ngine Sopot 41%, K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 59%.
Ciuliki Ngine Sopot - K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 3:0

46e minuut.
Gorącawoda passt de bal zonder na te denken. Silvestre rent richting de bal. Silvestre passt de bal zonder na te denken. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Sharp bokst de bal weg.

54e minuut.
Wąpierz is nu in balbezit. Paauwe verovert de bal door een tackle van achteren. Docu speelt de bal door. Incau is nu in balbezit. Incau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bambrowski heeft problemen om de bal te vangen. Soulié probeert naar een medespeler te passen. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler haalt uit met een fantastische trap. Sharp probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Bambrowski heeft problemen om de bal te vangen. Bambrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 4:0

64e minuut.
Fudali passt de bal zonder na te denken. Dynak rent richting de bal. Semler is nu in balbezit. Dynak rent richting de bal. Dynak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Docu speelt de bal door. Kästli rent richting de bal. Kästli probeert naar een medespeler te passen. Paauwe rent richting de bal. Paauwe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Wąpierz met een snelle inworp. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler geeft een lange en hoge pass. Fudali bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciuliki Ngine Sopot 40%, K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 60%.
Ciuliki Ngine Sopot - K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 4:0