Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.062
  • Stadion: Nestea FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22999
Nestea FC Guadalajara Dragons
Nestak5 Tactiek wKupieSiła
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
23 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.6 gemiddelde waardering 41.9
very good Schieten good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa met een sublieme pass. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Hempelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - Guadalajara Dragons 1:0

6e minuut.
Chwieduk verovert de bal door een tackle van achteren. Əmircanov onderschept slim de pass. Əmircanov probeert naar een medespeler te passen. Stella is nu in balbezit. Stella draait met de bal, schiet en ... Shaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Naylor rent richting de bal. Naylor geeft de bal voor. Stella bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Stella de bal. Stella haalt uit met een fantastische trap. Shaw bokst de bal weg.

11e minuut.
Blank met een sublieme pass. Terlemez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naylor. Naylor krijgt een gele kaart. Terlemez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blank zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Terlemez rent richting de bal. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - Guadalajara Dragons 2:0

18e minuut.
Lodyga met een sublieme pass. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov passt de bal met de wreef. Doğramacı is nu in balbezit. Doğramacı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zachwyc verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia is nu in balbezit. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez schiet op doel. Hempelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - Guadalajara Dragons 3:0

28e minuut.
Blank kopt de bal weg. Turfov speelt de bal door. Daar is Kapteinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. Hempelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cisak heeft problemen om de bal te vangen. Kapteinis rent richting de bal. Terlemez verovert de bal door een tackle van achteren. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. Hempelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Cisak speelt de bal door. Turfov rent richting de bal. Turfov geeft een hoge lob. Stella rent richting de bal. Stella geeft een lange en hoge pass. Shaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Blank kopt de bal weg. Naylor speelt de bal door. Əmircanov probeert naar een medespeler te passen. Doğramacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğramacı draait met de bal, schiet en ... Shaw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zachwyc rent richting de bal. Zachwyc geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turfov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Əmircanov geeft een hoge lob. Shaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Blank speelt de bal door. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa probeert naar een medespeler te passen. Terlemez rent richting de bal. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nestea FC 39%, Guadalajara Dragons 61%.
Nestea FC - Guadalajara Dragons 3:0

50e minuut.
Nikiel rent richting de bal. Nikiel geeft een hoge lob. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Hempelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - Guadalajara Dragons 4:0

55e minuut.
Nikiel verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiel passt de bal met de wreef. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia schiet op doel. Hempelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - Guadalajara Dragons 5:0

61e minuut.
Urrutia rent richting de bal. Malczyk onderschept slim de pass. Malczyk geeft een lange en hoge pass. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zachwyc rent richting de bal. Zachwyc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turfov met de inworp. Stella geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Rorat komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Naylor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pedregosa geeft een lange en hoge pass. Terlemez probeert de bal met de borst te controleren. Terlemez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Rorat geeft de bal voor. Shaw probeert naar een medespeler te passen. Urrutia kopt de bal weg. Terlemez probeert de bal met de borst te controleren. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Zachwyc de bal. Zachwyc geeft een hoge lob. Inworp. Malczyk met een snelle inworp. Əmircanov speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Doğramacı rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Malczyk zal de hoekschop nemen. Doğramacı kopt de bal weg. Daar is Rorat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rorat haalt uit met een fantastische trap. Shaw bokst de bal weg.

81e minuut.
Pedregosa passt de bal in één keer door. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia passt de bal in één keer door. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - Guadalajara Dragons 6:0

82e minuut.
Urrutia is nu in balbezit. Terlemez is nu in balbezit. Urrutia rent richting de bal. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Hempelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - Guadalajara Dragons 7:0

84e minuut.
Pedregosa kopt de bal weg. Terlemez rent richting de bal. Lodyga begaat een overtreding. Lodyga krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Chwieduk verovert de bal door een tackle van achteren. Chwieduk geeft een lange en hoge pass. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - Guadalajara Dragons 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nestea FC 36%, Guadalajara Dragons 64%.
Nestea FC - Guadalajara Dragons 8:0