Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIKINGOWIE Nestea FC
SHOGUN Tactiek Nestak5
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.7 gemiddelde waardering 47.9
very good Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen very good


12e minuut.
Due met een sublieme pass. Popa probeert naar een medespeler te passen. Turkowski is nu in balbezit. Turkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Nestea FC 1:0

14e minuut.
Munitis Álvarez is nu in balbezit. Munitis Álvarez geeft een lange en hoge pass. Turkowski kopt de bal weg. Woodgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodgate schiet op doel. Shaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Klungelig pakt Mitriţă de bal. Mitriţă geeft een hoge lob. Turkowski is nu in balbezit. Turkowski haalt uit met een fantastische trap. Shaw probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Nestea FC 2:0

25e minuut.
Woodgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodgate passt de bal zonder na te denken. Turkowski rent richting de bal. Turkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Nestea FC 3:0

30e minuut.
Eanes rent richting de bal. Turkowski is nu in balbezit. Eanes is nu in balbezit. Turkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkowski passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa passt de bal zonder na te denken. Terlemez rent richting de bal. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel schiet op doel. Jończyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Terlemez is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Shaw niet meer kan verder spelen. Jakubczak komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Daar is Nikiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomasich verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasich geeft een hoge lob. Eanes is nu in balbezit. Eanes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Turkowski geeft een hoge lob. Woodgate krijgt zijn hoofd ertegen. Chwieduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Eanes onderschept slim de pass. Eanes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Woodgate rent richting de bal. Chwieduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodgate verovert de bal door een tackle van achteren. Woodgate schiet op doel. Jakubczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Nestea FC 4:0

42e minuut.
Terlemez speelt de bal door. Urrutia heeft problemen om de bal te vangen. Woodgate begaat een overtreding. Woodgate krijgt een gele kaart. Urrutia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ślak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tomasich probeert de bal aan de voet te houden. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gronek kopt de bal weg. Turkowski kan de bal niet met de borst controleren. Ślak rent richting de bal. Turkowski onderschept slim de pass. Turkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munitis Álvarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Due geeft een lange en hoge pass. Eanes heeft problemen om de bal te vangen. Eanes schiet op doel. Jakubczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKINGOWIE 29%, Nestea FC 71%.
WIKINGOWIE - Nestea FC 4:0

50e minuut.
Woodgate is nu in balbezit. Eanes is nu in balbezit. Woodgate rent richting de bal. Eanes is nu in balbezit. Eanes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Nestea FC 5:0

51e minuut.
Eanes geeft een lange en hoge pass. Pedregosa is nu in balbezit. Met opzet legt Turkowski zijn tegenspeler op de grond. Turkowski krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Woodgate passt de bal in één keer door. Munitis Álvarez speelt de bal door. Eanes is nu in balbezit. Eanes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Nestea FC 6:0

56e minuut.
Popa rent richting de bal. Popa geeft de bal voor. Klungelig pakt Turkowski de bal. Turkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Nestea FC 7:0

58e minuut.
Eanes kopt de bal weg. Klungelig pakt Arcangioli de bal. Turkowski rent richting de bal. Turkowski draait met de bal, schiet en ... Jakubczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Nestea FC 8:0

59e minuut.
Arcangioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa verovert de bal door een tackle van achteren. Popa speelt de bal door. Turkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Nestea FC 9:0

65e minuut.
Soldatović met een sublieme pass. Woodgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodgate passt de bal in één keer door. Turkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkowski haalt uit met een fantastische trap. Jakubczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Nestea FC 10:0

67e minuut.
Due kopt de bal weg. Eanes is nu in balbezit. Chwieduk verovert de bal door een tackle van achteren. Chwieduk passt de bal in één keer door. Pedregosa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Terlemez kan de bal niet met de borst controleren. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Nestea FC 10:1

71e minuut.
Klungelig pakt Urrutia de bal. Due bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank onderschept slim de pass. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa geeft de bal voor. Eanes kopt de bal weg. Turkowski is nu in balbezit. Turkowski draait met de bal, schiet en ... Jakubczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Nestea FC 11:1

84e minuut.
Woodgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodgate passt de bal zonder na te denken. Turkowski is nu in balbezit. Turkowski haalt uit met een fantastische trap. Jakubczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Nestea FC 12:1

84e minuut.
Turba komt het veld opgelopen. Györe komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merk komt het veld opgelopen. Teerenhovi komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Merk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślak is nu in balbezit. Woodgate rent richting de bal. Woodgate haalt uit met een fantastische trap. Jakubczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Nestea FC 13:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKINGOWIE 43%, Nestea FC 57%.
WIKINGOWIE - Nestea FC 13:1