Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.063
  • Stadion: mizerki Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3098
mizerki Seals FC
Normal Tactiek chmura
37% Balbezit 63%
89% Spel op eigen helft 11%
1 Doelpogingen 54
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 53.5
poor Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Gierbulewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Gheţea de bal. Gheţea speelt de bal door. Hermansson is nu in balbezit. Hermansson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Posečkal probeert naar een medespeler te passen. van Galen rent richting de bal. van Galen passt de bal in één keer door. Hermansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermansson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mizerki - Seals FC 0:1

6e minuut.
Młot is nu in balbezit. van Galen verovert de bal door een tackle van achteren. van Galen passt de bal zonder na te denken. Hermansson rent richting de bal. Hermansson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Hermansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermansson haalt uit met een fantastische trap. Kania probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mizerki - Seals FC 0:2

10e minuut.
Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz geeft de bal voor. Daar is van Galen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Galen geeft de bal voor. Daar is Młot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania bokst de bal weg. Hermansson rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mizerki - Seals FC 0:3

13e minuut.
Ronchetti is nu in balbezit. Szmek rent richting de bal. Schützenkönig met een sublieme pass. Szmek rent richting de bal. Szmek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Posečkal met een snelle inworp. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen is nu in balbezit. van Galen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
MacAllan geeft een lange en hoge pass. Hermansson rent richting de bal. Hermansson passt de bal in één keer door. van Galen rent richting de bal. van Galen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hermansson is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
mizerki - Seals FC 0:4

21e minuut.
Gierbulewicz met een sublieme pass. Gheţea rent richting de bal. Gheţea met een sublieme pass. Hermansson rent richting de bal. Hermansson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mizerki - Seals FC 0:5

22e minuut.
Hermansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermansson probeert naar een medespeler te passen. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen draait met de bal, schiet en ... Kania maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mizerki - Seals FC 0:6

23e minuut.
Klungelig pakt Roztworowski de bal. Hermansson is nu in balbezit. Młot is nu in balbezit. Hermansson onderschept slim de pass. Hermansson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mizerki - Seals FC 0:7

25e minuut.
Gierbulewicz speelt de bal door. Gheţea is nu in balbezit. Gheţea passt de bal zonder na te denken. Hermansson heeft problemen om de bal te vangen. Hermansson geeft de bal voor. Kania probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Daar is Hermansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermansson passt de bal zonder na te denken. van Galen is nu in balbezit. van Galen haalt uit met een fantastische trap. Żurkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Kania probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Gierbulewicz passt de bal met de wreef. Hermansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joński rent richting de bal. Hermansson verovert de bal door een tackle van achteren. Hermansson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mizerki - Seals FC 0:8

30e minuut.
van Galen passt de bal in één keer door. MacAllan is nu in balbezit. Gheţea met een sublieme pass. Hermansson is nu in balbezit. Hermansson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz passt de bal met de wreef. Gheţea probeert naar een medespeler te passen. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Joński met een harde bal richting middenveld. Posečkal kopt de bal weg. Klungelig pakt Sanguszko de bal. van Galen is nu in balbezit. van Galen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hermansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermansson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Rogański de bal. Hermansson is nu in balbezit. Gierbulewicz speelt de bal door. van Galen rent richting de bal. van Galen draait met de bal, schiet en ... Kania probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Schützenkönig geeft de bal voor. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen speelt de bal door. Hermansson is nu in balbezit. Hermansson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mizerki - Seals FC 0:9

44e minuut.
Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen verovert de bal door een tackle van achteren. van Galen passt de bal met de wreef. Posečkal heeft problemen om de bal te vangen. Posečkal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rogański controleert de bal met de borst. Posečkal rent richting de bal. Posečkal probeert naar een medespeler te passen. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen draait met de bal, schiet en ... Kania kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mizerki 87%, Seals FC 13%.
mizerki - Seals FC 0:9

46e minuut.
Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea geeft een hoge lob. Sanguszko kopt de bal weg. Hermansson kan de bal niet met de borst controleren. Hermansson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Posečkal kopt de bal weg. Hermansson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joński. Hermansson raakt geblesseerd tijdens het duel. Gierbulewicz komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Posečkal speelt de bal door. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz met een sublieme pass. Hermansson is nu in balbezit. Hermansson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Posečkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Posečkal passt de bal met de wreef. Żurkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Hermansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermansson haalt uit met een fantastische trap. Kania probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Galen is nu in balbezit. van Galen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gierbulewicz passt de bal in één keer door. Hermansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermansson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Joński geeft een hoge lob. MacAllan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gheţea geeft een lange en hoge pass. van Galen rent richting de bal. van Galen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

60e minuut.
MacAllan geeft een hoge lob. van Galen kopt de bal weg. Rogański heeft problemen om de bal te vangen. Hermansson rent richting de bal. Hermansson haalt uit met een fantastische trap. Kania probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Galen rent richting de bal. van Galen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mizerki - Seals FC 0:10

61e minuut.
Barbetti komt het veld opgelopen. Mooren komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Schützenkönig rent richting de bal. Schützenkönig passt de bal met de wreef. Barbetti probeert naar een medespeler te passen. Mooren is nu in balbezit. Mooren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is van Galen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żurkiewicz is nu in balbezit. van Galen onderschept slim de pass. van Galen draait met de bal, schiet en ... Kania probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mizerki - Seals FC 0:11

64e minuut.
Daar is Roztworowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Młot rent richting de bal. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen haalt uit met een fantastische trap. Kania probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barbetti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mooren kopt de bal weg. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Rogański de bal. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
mizerki - Seals FC 0:12

69e minuut.
Barbetti is nu in balbezit. Barbetti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mooren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mooren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mizerki - Seals FC 0:13

72e minuut.
Posečkal met een snelle inworp. Żurkiewicz is nu in balbezit. van Galen verovert de bal door een tackle van achteren. van Galen geeft een hoge lob. Mooren maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mizerki - Seals FC 0:14

74e minuut.
Daar is Pałczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbetti geeft de bal voor. Mooren rent richting de bal. Mooren schiet op doel. Kania kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Posečkal passt de bal in één keer door. Füllemann speelt de bal door. Jeziorny is nu in balbezit. Barbetti is nu in balbezit. Barbetti geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. van Galen rent richting de bal. van Galen draait met de bal, schiet en ... Kania maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Żurkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van Galen is nu in balbezit. van Galen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mizerki - Seals FC 0:15

81e minuut.
Barbetti passt de bal in één keer door. Mooren is nu in balbezit. Joński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mooren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Galen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Kania trapt de bal weg. Barbetti probeert de bal met de borst te controleren. Barbetti geeft een lange en hoge pass. Kania probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Posečkal rent richting de bal. Posečkal geeft een hoge lob. van Galen is nu in balbezit. van Galen draait met de bal, schiet en ... Paal! Młot heeft problemen om de bal te vangen. Mooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mizerki - Seals FC 0:16

88e minuut.
Roztworowski is nu in balbezit. Roztworowski passt de bal in één keer door. Młot is nu in balbezit. Mooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooren haalt uit met een fantastische trap. Kania verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Galen is nu in balbezit. van Galen haalt uit met een fantastische trap. Kania kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żurkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. van Galen rent richting de bal. van Galen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mizerki - Seals FC 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mizerki 90%, Seals FC 10%.
mizerki - Seals FC 0:17