Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.063
  • Stadion: Seals FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 9963
Seals FC Pitch Please
chmura Tactiek Alfa 0.06b
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 47.1
solid Schieten adequate
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


9e minuut.
Dağdeviren geeft de bal voor. Inworp. Gheţea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gierbulewicz geeft een lange en hoge pass. van Galen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gheţea met een sublieme pass. Gierbulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gierbulewicz probeert naar een medespeler te passen. Mooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooren schiet op doel. Kokorus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Gmitrzuk rent richting de bal. van Galen verovert de bal door een tackle van achteren. van Galen speelt de bal door. Posečkal is nu in balbezit. Posečkal geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Gheţea is nu in balbezit. Gheţea probeert naar een medespeler te passen. Posečkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Posečkal geeft een lange en hoge pass. Mooren springt en kopt de bal. Kokorus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Gheţea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mooren de bal. Bellanca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bellanca krijgt een gele kaart. Mooren raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

44e minuut.
Gmitrzuk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Posečkal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gierbulewicz geeft een lange en hoge pass. Mooren krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seals FC - Pitch Please 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seals FC 31%, Pitch Please 69%.
Seals FC - Pitch Please 1:0

49e minuut.
Gierbulewicz speelt de bal door. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keran bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen verovert de bal door een tackle van achteren. van Galen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Diot kopt de bal weg. Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza probeert naar een medespeler te passen. Gheţea rent richting de bal. Gheţea geeft een lange en hoge pass. Kokorus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Posečkal geeft een hoge lob. van Galen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keran. Keran krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Gheţea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bellanca. Gheţea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hermansson komt het veld opgelopen. Barbetti komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Hermansson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gmitrzuk. Hermansson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bornemissza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mooren maakt een snoekduik en kopt de bal. Kokorus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Haydaroglu geeft een lange en hoge pass. Schützenkönig geeft een hoge lob. Haydaroglu kan de bal niet met de borst controleren. Hermansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermansson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dağdeviren verovert de bal door een tackle van achteren. Dağdeviren geeft de bal voor. Abraš kopt de bal weg. Daar is Diot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diot schiet op doel. Trafas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seals FC 42%, Pitch Please 58%.
Seals FC - Pitch Please 1:0