Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.064
  • Stadion: OUSHI Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 10607
OUSHI TS Raba
D!DD Tactiek 352.N
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 50.4
solide Schieten goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Panceris rent richting de bal. Strantzalis probeert naar een medespeler te passen. Kronsteiner speelt de bal door. Bolluk rent richting de bal. Bolluk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Báč passt de bal zonder na te denken. Cila bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lixandru. Lixandru krijgt een gele kaart. Cila is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Báč met een snel genomen vrije trap. Ciubotaru kopt de bal weg. Šekuljica rent richting de bal. Šekuljica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Báč speelt de bal door. Cila rent richting de bal. Cila passt de bal met de wreef. Calafiore is nu in balbezit. Calafiore haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Báč is nu in balbezit. Báč passt de bal met de wreef. Šekuljica bereikt de bal nog maar net als eerste. Šekuljica draait met de bal, schiet en ... Vujačić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OUSHI - TS Raba 1:0

25e minuut.
Parushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Calafiore verovert de bal door een tackle van achteren. Šekuljica is nu in balbezit. Šekuljica draait met de bal, schiet en ... Vujačić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OUSHI - TS Raba 2:0

37e minuut.
Vairelles is nu in balbezit. Lixandru verovert de bal door een tackle van achteren. Lixandru passt de bal zonder na te denken. Panceris is nu in balbezit. Panceris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Nacci komt het veld opgelopen. Vitoriano komt het veld opgelopen. Minh Phương komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OUSHI 54%, TS Raba 46%.
OUSHI - TS Raba 2:0

52e minuut.
Castanheda rent richting de bal. Lixandru rent richting de bal. Castanheda speelt de bal door. Klungelig pakt Panceris de bal. Panceris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Strantzalis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panceris is nu in balbezit. Navarro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Panceris raakt geblesseerd tijdens het duel. Strantzalis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Boddin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

56e minuut.
Báč passt de bal met de wreef. Cila bereikt de bal nog maar net als eerste. Cila geeft een hoge lob. Šekuljica springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Parushev de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Báč passt de bal in één keer door. Cila is nu in balbezit. Cila probeert naar een medespeler te passen. Šekuljica is nu in balbezit. Šekuljica schiet op doel. Vujačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Minh Phương is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
OUSHI - TS Raba 3:0

74e minuut.
Parushev probeert de bal met de borst te controleren. Kronsteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kronsteiner speelt de bal door. Bolluk heeft problemen om de bal te vangen. Bolluk schiet op doel. Boddin bokst de bal weg.

82e minuut.
Kronsteiner rent richting de bal. Strantzalis is nu in balbezit. Strantzalis probeert naar een medespeler te passen. Bolluk is nu in balbezit. Bolluk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Vitoriano passt de bal met de wreef. Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kronsteiner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kronsteiner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OUSHI 75%, TS Raba 25%.
OUSHI - TS Raba 3:0