Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nie tym razem PULP FICTION
532 E Tactiek obrona
51% Balbezit 49%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 47.4
incredible Schieten adequate
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Balaci schiet op doel. Daar is Nykiś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - PULP FICTION 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Dupin de bal. Dupin probeert naar een medespeler te passen. Nykiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Nykiś geeft een hoge lob. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Nykiś rent richting de bal. Balaci heeft problemen om de bal te vangen. Nykiś rent richting de bal. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ... Džananović bokst de bal weg.

13e minuut.
Daar is Cornelius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignaczak speelt de bal door. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Džananović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - PULP FICTION 2:0

14e minuut.
McAllister is nu in balbezit. McAllister probeert naar een medespeler te passen. Curty rent richting de bal. Balaci onderschept slim de pass. Balaci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dupin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nykiś is nu in balbezit. Nykiś passt de bal met de wreef. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Cornelius kopt de bal weg. Frągnowski heeft problemen om de bal te vangen. Frągnowski speelt de bal door. Rados is nu in balbezit. Rados schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Frunză met een sublieme pass. Timnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nykiś begaat een overtreding. Nykiś krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Mijnans rent richting de bal. Nikisz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mijnans is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mijnans met een snel genomen vrije trap. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
McAllister geeft de bal voor. Balaci kopt de bal weg. Filippakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rados bereikt de bal nog maar net als eerste. Rados schiet op doel. Džananović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Puşcaşu verovert de bal door een tackle van achteren. Puşcaşu probeert naar een medespeler te passen. Mijnans speelt de bal door. Rados probeert de bal met de borst te controleren. Rados schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - PULP FICTION 3:0

43e minuut.
Ignaczak probeert naar een medespeler te passen. Frągnowski rent richting de bal. Frągnowski passt de bal zonder na te denken. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nie tym razem 22%, PULP FICTION 78%.
Nie tym razem - PULP FICTION 3:0

50e minuut.
Asís heeft problemen om de bal te vangen. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci passt de bal in één keer door. Rados rent richting de bal. Rados haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Denkiewicz met een sublieme pass. Dupin kopt de bal weg. Nykiś is nu in balbezit. Nykiś geeft de bal voor. Asís onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mijnans probeert naar een medespeler te passen. Frągnowski rent richting de bal. Frągnowski passt de bal met de wreef. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... Džananović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Nykiś schiet op doel. Asís probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - PULP FICTION 4:0

60e minuut.
Lalić onderschept slim de pass. Puşcaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puşcaşu met een sublieme pass. Czyrak rent richting de bal. Czyrak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Isdal komt het veld opgelopen. Oltay komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hernandes zal de hoekschop nemen. Nikisz kopt de bal weg. Denkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Ignaczak geeft een hoge lob. Filippakis kopt de bal weg. Daar is Nyczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rados bereikt de bal nog maar net als eerste. Rados draait met de bal, schiet en ... Oltay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - PULP FICTION 5:0

67e minuut.
Mijnans kopt de bal weg. Frągnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frągnowski passt de bal met de wreef. Rados is nu in balbezit. Rados schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Frągnowski rent richting de bal. Frągnowski passt de bal zonder na te denken. Rados rent richting de bal. Rados schiet op doel. Oltay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - PULP FICTION 6:0

72e minuut.
Frągnowski met een sublieme pass. Ignaczak rent richting de bal. Ignaczak passt de bal in één keer door. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Frągnowski geeft een lange en hoge pass. Filippakis kopt de bal weg. Daar is Nyczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rados bereikt de bal nog maar net als eerste. Rados schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Nykiś is nu in balbezit. Nykiś passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Isdal de bal. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Frunză verovert de bal door een tackle van achteren. Frunză geeft een lange en hoge pass. Nikisz heeft problemen om de bal te vangen. Frągnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frągnowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Nykiś kopt de bal weg. Klungelig pakt Nyczko de bal. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... Asís probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - PULP FICTION 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nie tym razem 31%, PULP FICTION 69%.
Nie tym razem - PULP FICTION 7:0