Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turbo Żółwie KS Cracovia
AAA Tactiek std
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 58.9
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Umudov passt de bal zonder na te denken. Oxfor is nu in balbezit. Ghiugan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oxfor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Popajewski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tütüncü probeert naar een medespeler te passen. Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas geeft de bal voor. Batorowicz is nu in balbezit. Batorowicz draait met de bal, schiet en ... Paal! Mujdžić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbo Żółwie - KS Cracovia 1:0

21e minuut.
Pščelovskis met een snelle inworp. Oxfor rent richting de bal. Oxfor passt de bal zonder na te denken. Araúz is nu in balbezit. Araúz draait met de bal, schiet en ... Järlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Umudov probeert naar een medespeler te passen. Oxfor is nu in balbezit. Oxfor probeert naar een medespeler te passen. Araúz rent richting de bal. Araúz haalt uit met een fantastische trap. Järlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Umudov met een sublieme pass. Oxfor rent richting de bal. Oxfor probeert naar een medespeler te passen. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turbo Żółwie - KS Cracovia 1:1

43e minuut.
Szałęga kopt de bal weg. Umudov is nu in balbezit. Umudov passt de bal in één keer door. Daar is Oxfor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oxfor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turbo Żółwie 67%, KS Cracovia 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turbo Żółwie - KS Cracovia 1:1

57e minuut.
Magalski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Del Re komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Isaza probeert de bal met de borst te controleren. Oxfor is nu in balbezit. Isaza verovert de bal door een tackle van achteren. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz haalt uit met een fantastische trap. Järlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Klungelig pakt Olmo de bal. Umudov rent richting de bal. Umudov passt de bal in één keer door. Araúz heeft problemen om de bal te vangen. Araúz haalt uit met een fantastische trap. Järlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Trung Hinh rent richting de bal. Trung Hinh passt de bal in één keer door. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz heeft problemen om de bal te vangen. Araúz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turbo Żółwie 66%, KS Cracovia 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turbo Żółwie - KS Cracovia 1:1