Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
***Barca*** Suszki Susza
bum Tactiek 41212 off
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
44.3 gemiddelde waardering 50.6
average Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Díaz Carabajo de bal onder controle te krijgen. Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabucchi is nu in balbezit. Trabucchi geeft de bal voor. Pitera krijgt zijn hoofd ertegen. Abigantus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Guşeilă rent richting de bal. Iraheta Sanabria onderschept slim de pass. Iraheta Sanabria passt de bal zonder na te denken. Pitera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Cervo de Luca met een sublieme pass. Nasolu is nu in balbezit. Lascu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lascu krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Szabolcska probeert naar een medespeler te passen. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlayan onderschept slim de pass. Sagna onderschept slim de pass. Sagna geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Grzywna met de inworp. Fuzileiro rent richting de bal. Díaz Carabajo begaat een overtreding. Díaz Carabajo krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Klungelig pakt Fuzileiro de bal. Díaz Carabajo met een sublieme pass. Chyła is nu in balbezit. Chyła schiet op doel. Armfelt probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

30e minuut.
Díaz Carabajo met een sublieme pass. Nasolu rent richting de bal. Nasolu passt de bal met de wreef. Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca haalt uit met een fantastische trap. Armfelt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Grzywna geeft een hoge lob. Inworp. Fuzileiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szabolcska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabolcska geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***Barca*** 71%, Suszki Susza 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
***Barca*** - Suszki Susza 0:0

65e minuut.
Iraheta Sanabria passt de bal zonder na te denken. Pitera rent richting de bal. Cobeño begaat een overtreding. Pitera moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pitera kan niet meer verder spelen. Wawrzak komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Esclusa komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Gaggiola passt de bal zonder na te denken. Fuzileiro rent richting de bal. Fuzileiro passt de bal zonder na te denken. Wawrzak is nu in balbezit. Wawrzak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna onderschept slim de pass. Sagna passt de bal met de wreef. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Doeltrap. Fryganas komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Inworp. Alizzi komt het veld opgelopen. Czoska komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Fuzileiro probeert naar een medespeler te passen. Wawrzak rent richting de bal. Czoska bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***Barca*** 76%, Suszki Susza 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
***Barca*** - Suszki Susza 0:0