Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.066
  • Stadion: Orlik
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 24000
Szczycieńskie Orły GKSTychy1971
442 Tactiek 4-1-3-2-1
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen excellent


8e minuut.
Pascalin passt de bal zonder na te denken. Verteletskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Verteletskiy geeft een hoge lob. Cernea springt en kopt de bal. Czułada werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Bakhtiar verovert de bal door een tackle van achteren. Bakhtiar geeft een hoge lob. Skrzyński kopt de bal weg. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kačavenda probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Mutti de bal onder controle te krijgen. Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijakowski geeft een hoge lob. Cernea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Patzi is nu in balbezit. Pascalin is nu in balbezit. Patzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pascalin raakt geblesseerd tijdens het duel. Castanho wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Pascalin schiet op doel. Czułada met een sublieme pass. Cambojano kopt de bal weg. Cernea rent richting de bal. Cernea haalt uit met een fantastische trap. Czułada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Przeczek rent richting de bal. Przeczek geeft de bal voor. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - GKSTychy1971 0:1

42e minuut.
Cernea heeft problemen om de bal te vangen. Engelund probeert naar een medespeler te passen. Montaño is nu in balbezit. Montaño heeft problemen om de bal te vangen. Montaño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczycieńskie Orły 67%, GKSTychy1971 33%.
Szczycieńskie Orły - GKSTychy1971 0:1

56e minuut.
Zinola geeft de bal voor. Parrinello kopt de bal weg. Radanović heeft problemen om de bal te vangen. Skrzyński rent richting de bal. Skrzyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Waleński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mikrut komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Patzi geeft een lange en hoge pass. Skrzyński is nu in balbezit. Parrinello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parrinello krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Daar is Montaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zinola is nu in balbezit. Zinola passt de bal in één keer door. Skrzyński is nu in balbezit. Skrzyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Davidovici passt de bal zonder na te denken. Verteletskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Verteletskiy met een sublieme pass. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczycieńskie Orły 61%, GKSTychy1971 39%.
Szczycieńskie Orły - GKSTychy1971 0:1