Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.066
  • Stadion: INEA Stadion
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14855
Lech Poznań Kolejorz GKSTychy1971
nowa Tactiek 4-1-3-2-1
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 54.3
very good Schieten adequate
very good Passen good
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Valeriano passt de bal zonder na te denken. Rosolia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castanho. Castanho krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Pascalin is nu in balbezit. Mitriţă onderschept slim de pass. Castanho probeert naar een medespeler te passen. Rześny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rześny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bielat speelt de bal door. Klungelig pakt Balaban de bal. Balaban probeert naar een medespeler te passen. Valeriano rent richting de bal. Valeriano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Martini passt de bal in één keer door. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambojano is nu in balbezit. Bęś onderschept slim de pass. Bęś schiet op doel. Kačavenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Poznań Kolejorz 56%, GKSTychy1971 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lech Poznań Kolejorz - GKSTychy1971 0:0

48e minuut.
Rosolia met een sublieme pass. Valeriano is nu in balbezit. Parrinello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parrinello krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Przeczek rent richting de bal. Rosolia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przeczek raakt geblesseerd tijdens het duel. Buhain komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Valeriano controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vajda komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Pascalin passt de bal zonder na te denken. Verteletskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Verteletskiy geeft de bal voor. Daar is Castanho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castanho geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bielat bereikt de bal nog maar net als eerste. Verteletskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Verteletskiy passt de bal zonder na te denken. Rześny rent richting de bal. Rześny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Bleve geeft de bal voor. Bęś kopt de bal weg. Vajda heeft problemen om de bal te vangen. Vajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Poznań Kolejorz - GKSTychy1971 1:0

79e minuut.
Daar is Rześny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rześny passt de bal met de wreef. Verteletskiy speelt de bal door. Castanho rent richting de bal. Castanho schiet op doel. De bal raakt de paal. Wysiecki bokst de bal weg.

81e minuut.
Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban speelt de bal door. Martini probeert naar een medespeler te passen. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś draait met de bal, schiet en ... Kačavenda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Buhain probeert naar een medespeler te passen. Martini rent richting de bal. Martini passt de bal met de wreef. Vajda rent richting de bal. Vajda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Poznań Kolejorz 48%, GKSTychy1971 52%.
Lech Poznań Kolejorz - GKSTychy1971 1:0